ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωταγωγημένο το κτίριο του Ομίλου SPP Media για την Πορεία Χριστοδούλας

WIZ TEAM

Για 49η συνεχή χρονιά ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου διοργανώνει την Πορεία Χριστοδούλας, τη μεγαλύτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης της κυπριακής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στον καρκίνο.

Με το μήνυμα «Να είσαι εκεί», ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και η Τράπεζα Κύπρου μας καλούν όλους να ενισχύσουμε το έργο τους, στηρίζοντας την 49η Πορεία Χριστοδούλας.

Χθες, Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, έγινε ο οδικός έρανος, που αποτελεί και την κυριότερη πηγή συγκέντρωσης εισφορών για την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών υποστηρικτικής και ανακουφιστικής φροντίδας προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ο Όμιλος SPP Media, την Πέμπτη, 11 Απριλίου, είχε φωταγωγημένο το κτίριο του στη Λευκωσία με κίτρινο χρώμα, θέλοντας να δείξει τη συμπαράστασή του προς την Πορεία Χριστοδούλας, στηρίζοντας το σπουδαίο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Επιπρόσθετα, στις εκπομπές των ραδιοφωνικών σταθμών του ομίλου, φιλοξενήθηκαν άτομα από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρο με σκοπό να μιλήσουν για το έργο που επιτελεί ο σύνδεσμος, καθώς και για να καλέσουν τον κόσμο να συνδράμει και αυτός με τη σειρά του στην 49η Πορεία Χριστοδούλας.