ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φτιάξε το δικό σου burger στο Moondog’s για να το απολαμβάνεις δωρεάν

WIZ TEAM

Προτείνοντας μια δική σου συνταγή για burger, μπορείς να κερδίσεις μια θέση στο μενού του Moondog’s, θα μπορείς να το απολαμβάνεις δωρεάν για όσο διάστημα θα βρίσκεται στο μενού, αλλά και να λάβεις vouchers και συμμετοχή σε σεμινάρια συνολικής αξίας €700.

Στην πρώτη δεκαετία του Moondog’s είναι πολλά αυτά που αγαπήσαμε. Ψηλά στη λίστα με τα favorites βρίσκονται σαφώς και τα ζουμερά burgers που φτιάχνονται και προσφέρονται στο μαγαζί.

«Ήρθε η ώρα να σας ανταμείψουμε για την προτίμησή σας», αναφέρει σχετικά η ομάδα του Moondog’s. «Φέτος, λοιπόν, με αφορμή τη 10η επέτειο του Moondog’s, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας burger που θα πάρει θέση στο μενού μας!».


Ο διαγωνισμός

Από τις 29 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου, μπορείτε να προτείνετε τη δική σας συνταγή για burger. Την 1η Μαΐου, ο σεφ θα επιλέξει τις 10 καλύτερες προτάσεις.

Αυτά τα 10 μπέργκερ θα τεθούν σε ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του Moondog’s από την 1η έως τις 14 Μαΐου και τα κορυφαία 5 που θα ψηφιστούν από το κοινό θα πάρουν μια θέση στο μενού για το Burger Week του Μαΐου.

Το μπέργκερ που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού θα πάρει μόνιμη θέση στο μενού του Moondog’s, με το όνομα «The Moondog's Child».

Έπαθλα διαγωνισμού:

Ο μεγάλος νικητής, ο δημιουργός της νούμερο ένα επιλογής, όπως θα ψηφιστεί από το κοινό, θα λάβει:

- Το burger του νικητή θα πάρει θέση στο μενού

- Ο δημιουργός θα μπορεί να απολαμβάνει δωρεάν το burger που εμπνεύστηκε για όσο διάστημα αυτό θα βρίσκεται στο μενού

- Ένα κουπόνι 300€ για φαγητό στο Moondog's Bar & Grill

- Σεμινάριο pairng Μπύρας & Φαγητού, για 10 άτομα της επιλογής τους, αξίας 400€

Οι 2ος, 3ος, 4ος και 5ος νικητής θα λάβουν ο καθένας ένα κουπόνι €100 για φαγητό στο Moondog’s Bar & Grill και ένα πακέτο 6 μπύρες από το rabbithop.cy
 

Ας δημιουργήσουμε

Πατήστε ΕΔΩ και επιλέξτε (κατά προτίμηση) έως και 10 υλικά από την παρακάτω λίστα ή/και προσθέστε άλλα υλικά στο σημείο «Προαιρετικά: Άλλο Συστατικό».

Εισάγετε τα στοιχεία σας και... καλή τύχη!