ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γεύμα στο Ristorante Locatelli από «μισελενάτους» σεφ

WIZ TEAM

Το Ristorante Locatelli στο ξενοδοχείο AMARA, παρουσιάζει στις 3 Μαΐου μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με τους βραβευμένους με αστέρι Michelin σεφ Giorgio Locatelli και Alessandro Tormolino. Οι δύο σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσκαλούν τους θαμώνες σε μια απαράμιλλη γευστική εμπειρία, όπου τα φρέσκα υλικά, η άρτια τεχνική και η αξεπέραστη δημιουργικότητα, συναντιούνται!

Φημισμένος για τη μαγειρική του τεχνογνωσία, αλλά και για την παρουσία του ως κριτής στο Master Chef Italia, ο σεφ Giorgio Locatelli, φέρνει στην Κύπρο και στο ομώνυμό του εστιατόριο, όλο τον πλούτο της εμπειρίας του και συναντιέται με τον επίσης βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ του SENSI Restaurant στο Αμάλφι, Alessandro Tormolino!

Οι επισκέπτες που θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε αυτή τη μαγειρική συνάντηση, θα δοκιμάσουν ένα εκλεκτό μενού, γεμάτο δεξιοτεχνικούς συνδυασμούς και έντεχνες παρουσιάσεις. Αυτή η once in a lifetime γαστρονομική εμπειρία υπόσχεται να προβάλει τα καλύτερα στοιχεία της ιταλικής γαστρονομίας και να διηγηθεί μια μοναδική ιστορία γεύσεων.

About Giorgio Locatelli and Alessandro Tormolino:
Ο Giorgio Locatelli έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στη γαστρονομική σκηνή του Λονδίνου με το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο του. Φημισμένος για την αφοσίωσή του στην αυθεντική ιταλική κουζίνα, η γαστρονομική ικανότητά του εκτείνεται πέρα από την κουζίνα, με διάφορες τηλεοπτικές εμφανίσεις και με τη συγγραφή βιβλίων μαγειρικής όπως το "Made in Italy".

Ο Alessandro Tormolino, ο ταλαντούχος σεφ του εστιατορίου SENSI στο Αμάλφι, φέρνει μια νέα πνοή στην ιταλική κουζίνα. Εκπαιδευμένος από κορυφαίους σεφ, όπως ο Giorgio Locatelli, τα πιάτα του γιορτάζουν τις Ιταλικές γεύσεις με φρέσκα, τοπικά υλικά, δημιουργώντας αξέχαστους συνδυασμούς.

AMARA ΑΜΑΘΟΥΣ 95, ΑΓΙΟΣ ΤΥΧΩΝΑΣ 4533, ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΥΠΡΟΣ
WEB: www.amarahotel.com  | IG: www.instagram.com/amarahotelcy