ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γεύσεις σαν σε American Rodeo σε ένα μπεργκεράδικο στην Πάφο

WIZ TEAM

Δεκάδες burgers παρελαύνουν στην κερκίδα, με την κέτσαπ και τη μουστάρδα να κατέχει περίοπτη θέση στα buns, όπως επίσης pulled pork με bbq sauce, αλλά και τηγανιτές πατάτες με λιωμένο τυρί… Κάπως έτσι είναι το σκηνικό κατά τη διάρκεια ενός American Rodeo.

Αν εξαιρέσεις το rodeo και τις κερκίδες, όλα τα άλλα θα τα βρεις στο παφίτικο Bulls & Buns, ένα καθαρόαιμο μπεργκεράδικο για το οποίο οι locals μιλάνε και στάζουν μέλι.

Την εικόνα με το rodeo πάντως μάς τη μετέφερε ένας φίλος Παφίτης, για να μας δώσει να καταλάβουμε για τι είδους γεύσεις μιλάμε και παρόλο που μόλις είχαμε φάει, εντούτοις κατάφερε να μας ανοίξει και πάλι την όρεξη.

Σε ότι αφορά στο πλούσιο μενού του Bulls & Buns, θα βρείτε δέκα διαφορετικές επιλογές σε burgers, με την πιο δημοφιλή επιλογή να αποτελεί το Ragnarok, το οποίος εκτός από το Black Angus, περιλαμβάνει επίσης κατσικίσιο τυρί, τυρί τσένταρ, καπνιστό μπέικον, καραμελωμένο κρεμμύδι, μαγιονέζα, μαρούλι και ντομάτα.

Εξαιρετικές προτάσεις είναι και τα Bullseye (beef burger, pulled pork, bulls and buns bbq sauce), Mac’Attack (beef burger, homemade mac n cheese, smoked bacon, bulls and buns bbq sauce) και Hog Slaw (BBQ pulled pork).

Στο μενού θα βρείτε επίσης nachos, onion rings, mozzarella sticks και τρεις διαφορετικές παραλλαγές σε πατάτες, ενώ εκτός από μπύρες προσφέρονται cocktails, κρασιά ,ακόμα και σαμπάνια.

Το φαγητό μπορείς να το απολαύσεις επί τόπου, αλλά και μέσω delivery.

INFO
Τηλ. 96393676
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, Πάφος
Δ-Κ 15.30-23.30 (Τετάρτη κλειστό)