ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γεύση από το Zest at Pinakothiki

WIZ TEAM

Αν έχεις βρεθεί στη Λεβέντειο Πινακοθήκη το τελευταίο διάστημα, για κάποια από τις εκθέσεις (μόνιμες και περιοδικές) που φιλοξενεί, σίγουρα έχεις γεμίσει με ενθουσιασμό παρατηρώντας ότι εκεί έχει αφιχθεί το Zest, το αδερφάκι του αγαπημένου εστιατορίου της Βασιλίσσης Φρειδερίκης.

Ένας χώρος ο οποίος έγινε established στο κέντρο της πόλης, τόσο χάρη στην αισθητική του όσο και χάρη στο πολύ νόστιμο, φρέσκο και υγιεινό φαγητό που προσφέρει από το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα, μας συστήνεται πλέον και μέσω ενός ολοκαίνουργιου εστιατορίου!

Το δεύτερο Zest λοιπόν ανέβηκε στο επιβλητικό κτήριο της Πινακοθήκης, προσφέροντας ακριβώς το ίδιο μενού, πλην όμως με τη διαφορά ότι δεν υπάρχει ο μπουφές, αφού τα πιάτα βγαίνουν από την κουζίνα.

Στο lunch menu υπάρχουν τα ορεκτικά (ψωμί, ελιές, μαριναρισμένη φέτα, αβοκάντο, hummus και ταχίνι), τρεις διαφορετικές σαλάτες (κινόα, αχλάδι – καρύδια και ντάκος, ενώ σε σχέση με τα κυρίως πιάτα οι επιλογές είναι φιλέτο κοτόπουλο με Za’atar, μπιφτέκια κοτόπουλο και κολοκυθάκι, φιλέτο σολωμού, φαλάφελ, πικάντικο κουνουπίδι στον φούρνο, αλλά και λαζάνια με μελιτζάνα και ντομάτα.

Στο μενού θα βρείτε επίσης επιλογές για brunch (8.30-15.00), γλυκά και αλμυρά σνακ, καφέ, ροφήματα, αλλά και ορισμένα natural wines από Κύπρο και Ελλάδα, όπως η Morokanella από Κτήμα Γερόλεμο, το Orange (Μαλαγουζιά) από Κτήμα Τάτση, το αφρώδες Amalia Brut Rose από Κτήμα Τσέλεπος κ.ά.

Γενικά, το νέο Zest θυμίζει πολύ το αδερφάκι του, αλλά η όλη εμπειρία προσφέρεται πλέον σε ένα πολύ πιο ευρύχωρο εστιατόριο, στο οποίο υπάρχει η δυνατότητα ακόμα και για private parties.

Θα λατρέψετε επίσης τον υπαίθριο χώρο του εστιατορίου, ο οποίος ειδικά τα πρωινά έχει την τιμητική του.

Info
Τηλ. 22668820
ΤΡ-Κ 08.30-17.00
Λεβέντειος Πινακοθήκη, Λεωνίδου 5, Λευκωσία