ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για dinner στο Nava, απολαμβάνοντας το ολότενα νέο μενού

WIZ TEAM

Το αγαπημένο spot στον Πρωταρά, το οποίο παίζει πολύ δυνατά στη νυχτερινή διασκέδαση τα τελευταία χρόνια, τόσο χάρη στις υπέροχες μουσικές -ενίοτε μέσω live events- όσο και στο κομμάτι των cocktails, πλέον προτείνει μια casual dinning εμπειρία, με πιάτα που ποντάρουν στη λογική του sharing.

Ο executive chef του Nava Seaside, Λούκας Σταύρου (απόφοιτος του Le Gordon Blue του Λονδίνου, με προϋπηρεσία σε σημαντικότατα εστιατόρια στο νησί), και η ομάδα του, έχουν ετοιμάσει ένα πολύ ενδιαφέρον μενού, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε το φαγητό καθώς διασκεδάζουμε!

«Και ακριβώς επειδή ο κόσμος διασκεδάζει πολύ, όλα ανεξαιρέτως τα πιάτα έχουν τη λογική του μοιράσματος», αναφέρει ενδεικτικά στο WiZ ο πολύπειρος chef, επισημαίνοντας παράλληλα πως παρά την απλότητα στο concept του μενού, εντούτοις αυτό που κυρίως το χαρακτηρίζει είναι η ποιότητα των πρώτων υλών.

Ενδεικτικά, ανάμεσα στις επιλογές του μενού υπάρχουν δημιουργίες με πρώτες ύλες όπως grass-fed βοδινό Αμερικής, rib eye από grass-fed βοδινό Ουρουγουάης, κυπριακό κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, αλλά και εξαιρετικής ποιότητας λαβράκι, τόνο και γαρίδες.

Πιο συγκεκριμένα, το dinner menu του Nava Seaside, που όπως μαθαίνουμε θα λειτουργεί περισσότερο με τη λογική του lounge και όχι τόσο ενός εστιατορίου, είναι χωρισμένο στις εξής κατηγορίες: Σαλάτες, On the Grill, Tartar/Ceviche, Raw Dishes (Sashimi, Nigiri, Sushi Rolls, Sushi Sharing), Platters και Desserts.

Στο ειδυλλιακό περιβάλλον του απόλυτου hot spot στον Πρωταρά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το ιδανικό σημείο μέσα στο μαγαζί για να απολαύσεις μια ονειρική γευστική εμπειρία, που συνδυάζει ρομάντζο και upbeat διάθεση.

Επιπλέον, προσφέρεται ένα μεγάλο μενού για τα ποτά, όπου εκτός από τα Signature και τα Classic Cocktails, υπάρχουν επίσης τα Spritz, τα ABV (Alcoholic by volume), τα Mocktails (χωρίς αλκοόλ), αλλά και πάρα πολλές επιλογές σε βότκα, gin, whiskey, bourbon, ρούμι, τεκίλα, aperitif, μπίρες, ciders, κρασί, σαμπάνια και άλλα ποτά και ροφήματα για να συνοδεύσετε το φαγητό σας όπως εσείς επιθυμείτε.

Στο ειδυλλιακό περιβάλλον του απόλυτου hot spot στον Πρωταρά, όπου το καθετί έχει επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή, από τα chic σερβίτσια μέχρι τα λουλούδια, τα πανέμορφα φυτά και όλα ανεξαιρέτως τα items που αποτελούν τη διακόσμηση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το ιδανικό σημείο μέσα στο μαγαζί για να απολαύσεις μια ονειρική γευστική εμπειρία, που συνδυάζει ρομάντζο (χάρη και στο ζεστό φωτισμό) και upbeat διάθεση.

Info
Τηλ. 22777744
Περνέρας 37, Παραλίμνι
Για dinner: ΠΑΡ-Σ 20.30-23.00, Κ 20.00-23.00