ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για καφέ, γλυκό και τέχνη σε έναν όμορφο χώρο στα Λύμπια

WIZ TEAM

Στο Craft Garden Florentia Creation μπορείς να απολαύσεις καφέ -κυπριακό ή οτιδήποτε άλλο καφέ επιθυμείς- αλλά και γλυκό, όπως επίσης και να δεις τη συλλογή με τις δημιουργίες της Φλωρεντίας Χαραλάμπους.

Τις προηγούμενες μέρες ένα όμορφο έργο της Παυλίνας Πλάτωνος εμφανίστηκε στη «πολύχρωμα» Λύμπια, αυτή τη φορά σε έναν χώρο που φιλοξενεί τις δημιουργίες της Φλωρεντίας Χαραλάμπους.

Στο Craft Garden Florentia Creation λοιπόν, μια φιγούρα γυναίκας με πολύχρωμα λουλούδια στα μαλλιά, δίνει το στίγμα για τα ωραία που έρχονται στον εν λόγω χώρο και γενικά στο χωριό.

Συγκεκριμένα, στο μισό του χώρου από εδώ και στο εξής θα πωλούνται καφέδες και θα προσφέρονται γλυκά ως κέρασμα (συροπιαστά, κέικ κλπ), ενώ στο άλλο μισό ο κόσμος θα μπορεί να βλέπει όλες τις δημιουργίες από υγρό γυαλί, τσιμέντο, γύψο, δημιουργίες με λουλούδια κλπ.

Μάλιστα, με το που θα ανοίξει ο καιρός, στόχος είναι να βγουν τραπεζάκια έξω στο αίθριο, όπως επίσης να εμπλουτιστεί και το μενού με ωραία πράγματα όπως μαχαλεπί, παγωτό, ίσως και κρέπες.

Ενημερωτικά, η Φλωρεντία Χαραλάμπους, εκτός από την επί τόπου έκθεση και πώληση των δημιουργιών της, αναλαμβάνει επίσης διακοσμήσεις για βαφτίσεις και γάμους ή άλλα events.

Info
Τηλ. 96027645
Δ-Κ 09.30 - 13.00 και από τις 16.00
Μιχάλη Καρανίκη 2, Λύμπια, επ. Λευκωσίας