ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για κοκτέιλ και πούρα σε ένα νέο μπαρ στο κέντρο

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Μέχρι να καταφέρεις να κάνεις εκείνο το ταξίδι ζωής στην Κούβα, για να απολαύσεις (όπως το ονειρεύεσαι) φρεσκοτυλιγμένα πούρα, συνδυάζοντάς το με ένα υπέροχο Cuba Libre στην παραδισένια παραλία Βαραντέρο, μάθε πως στην πρωτεύουσα άνοιξε σχετικά πρόσφατα ένας χώρος που προσφέρει κοκτέιλ και πούρα σε ένα cozy περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, μετά από πολλά χρόνια στη νύχτα, ο Παναγιώτης Νικόλα αποφάσισε αισίως να φτιάξει τον δικό του χώρο στη Λευκωσία. Και μάλιστα, δίπλα στο cigar shop του φίλου του Γερβάντ Ντεπαρτό, προσφέροντας έτσι μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία στους θαμώνες.

Το Telex Bar (δίπλα στο Telex Cigar), που προέκυψε ως άλλο ένα «παιδί» της πανδημίας, ως ένα μικρό κοκτέιλ μπαρ, είναι για λίγο κόσμο (κυρίως λόγω μεγέθους). Ένας μικρός, cozy χώρος, που προσφέρει όμως μεγάλη ποικιλία από single malt ουίσκι, κονιάκ, ρούμι, τεκίλα, μπύρες, αλλά και αρκετά κοκτέιλ σε πολύ λογικές τιμές (από €5 μέχρι €10).

Και παρόλο που τα Telex Cigar και Telex Bar είναι δύο μικρά μαγαζιά, λειτουργούν παρόλα αυτά ως ένας χώρος, προσφέροντας τα βασικά (πούρα και ποτά), αλλά και σούπα τις Κυριακές του χειμώνα. Εδώ θα πας χαλαρά να πιες και να καπνίσεις, απολαμβάνοντας chill out μουσικές με έμφαση στη jazz και τη rock.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Telex Bar (@telexbar)

Κι αν θες πρόταση για κοκτέιλ, μάθε πως τα πιο δημοφιλή στο μαγαζί -που δανείστηκε το όνομά του από μια παλιά μηχανή τηλεγράφου- είναι το Spicy Berry Bliss και το Pear Delight.

Info
Τηλ. 99019682
ΤΡ-Κ 17.30-01.00
Βασιλέως Παύλου 13Α, Λευκωσία.