ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για μεζέδες χωρίς γλουτένη να πας στον «Πειρατή»

WIZ TEAM

Ο Αντρέας Παναγή, aka «Πειρατής», προσφέρει στην ταβέρνα του έναν δυνατό μεζέ, με πολύ νόστιμα πιάτα, φτιαγμένα της ώρας και με τα πιο φρέσκα υλικά.

Εκτός από τη φρεσκάδα των πιάτων, αυτό που καθιστά μοναδική την ταβέρνα «Στου Πειρατή» είναι το γεγονός πως, οτιδήποτε υπάρχει στο μενού μπορεί να προσφερθεί και στη gluten free εκδοχή του. Γνωρίζοντας πολύ καλά το θέμα της δυσανεξίας στη γλουτένη και το πόσο δύσκολο είναι για τα άτομα που ανήκουν σε αυτή την διατροφική κατηγορία, φροντίζει ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα για παραγγελία νόστιμων gluten free πιάτων σε όσους το επιθυμούν.

Οπότε, εκτός από τον κανονικό μεζέ, ο οποίος περιλαμβάνει όλα τα κλασσικά είδη σχάρας αλλά και μαγειρευτά φαγητά (όλα προσφέρονται και σε μερίδες), μπορεί όποιος το επιθυμεί να παραγγείλει και μεζέδες χωρίς γλουτένη.

Το αλεύρι που χρησιμοποιεί για πιάτα που τηγανίζονται όπως τα κολοκύθια και οι μελιτζάνες είναι χωρίς γλουτένη, όλα τα μαγειρευτά είναι επίσης χωρίς γλουτένη, τα λουκάνικα το ίδιο, τον γύρο τον φτιάχνει μόνος του με gluten free ζωμό, ενώ μέχρι και κυπριακές πίτες βρήκε χωρίς γλουτένη. Γενικά, όλα τα πιάτα του μεζέ μπορούν να προσφερθούν χωρίς γλουτένη για όποιον το επιθυμεί.

«Η κουζίνα μας είναι ανοικτή και οποιοσδήποτε μπορεί να δει πώς δουλεύουμε με τα διάφορα πιάτα μας. Όλα είναι της ώρας, τίποτα δεν ψήνεται από πριν. Τον γύρο τον φτιάχνουμε εμείς, τα σουβλάκια είναι ψημένα της ώρας, οι πατάτες μας είναι φρεσκοκομμένες και φρεσκοτηγανισμένες, ενώ ακόμα και το τζατζίκι και το ταχίνι είναι σπιτικά. Μέχρι και τα δικά μας chicken nuggets φτιάχνουμε».

Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα που έχει η ταβέρνα «Στου Πειρατή», είναι ότι προσφέρει τη δυνατότητα, εκτός από τα κλασσικά μεζεδάκια (σουβλάκι, λουκάνικο, γύρο, μπριζόλα, παϊδάκια κλπ), μπορείς αν θες με προπαραγγελία να απολαύσεις και διάφορα μαγειρευτά της αρεσκείας σου, όπως κουνέλι λεμονάτο, αφέλια, ταβά, ακόμα και οφτό κλέφτικο το καλοκαίρι.

Στον Πειρατή ενίοτε θα απολαύσεις και ζωντανή μουσική, αλλά και πολύ παγωμένες μπίρες, που παγώνουν στην ιδανική θερμοκρασία (στους -4 βαθμούς)!

Info
Τηλ. 24332475, 99283737
Γρίβα Διγενή 40, Ορόκλινη, επ. Λάρνακας
ΤΡ-Σ 17.00-22.30