ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για να πας στο Cliff Social… να καρναβαλιστείς

WIZ TEAM

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΣΕΛΕΠΟΣ

Δυστυχώς, ούτε τα φετινά καρναβάλια μπορούμε να διασκεδάσουμε με τη ψυχή μας! Λίγο η πανδημία που δεν λέει να φύγει και λίγο η εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία επηρεάζει τη ψυχολογία και τις σκέψεις μας.

Παρόλα ταύτα, επειδή η ζωή είναι μικρή και κάθε χρόνος που περνά δεν ξαναγυρνά, το νεοαφιχθέν Cliff Social All Day Project φοράει καρναβαλίστικη διάθεση για μικρούς και μεγάλους!

Με το ευφάνταστο θέμα Dia de los Muertos μάς ταξιδεύει στο Μεξικό και στην «Ημέρα των Ψυχών», όπου οι σκελετοί και οι νεκροκεφαλές έχουν την τιμητική τους, αφού στην ουσία η ημέρα είναι αφιερωμένη στους νεκρούς που τους θυμούνται και τους τιμούν με φεστιβάλ, φαγητό, ποτό και διασκέδαση.

Τόσο το Σάββατο 5 Μαρτίου όσο και την Κυριακή 6 Μαρτίου, από τις 11:00πμ, το Cliff Social θα φιλοξενεί τους μικρούς καρναβαλιστές που θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στον παιχνιδότοπο με φουσκωτά, κλόουν και face painting (ιδιαίτερο στοιχείο της παραδοσιακής Dia de los Muertos).

Από τις 19:00 και μετά, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο μυστικιστική, με τους καλεσμένους DJs να ανεβάζουν τη διάθεση με τις μουσικές επιλογές τους.

Γενική είσοδος μέχρι τις 19:00, €5 το άτομο. Από τις 19:00 και μετά €10 το άτομο, που περιλαμβάνει ένα shot τεκίλα για να ζεσταθούν οι ψυχές.

Προτιμότερη η κράτηση στο 99801900

Και μη ξεχάσετε να καρναβαλιστείτε και κυρίως να διασκεδάσετε με τη ψυχή σας!