ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Για όνομα»: Τελευταίες διαθέσιμες θέσεις σε Πάφο και UCLAN

WIZ TEAM

Προλάβετε τις τελευταίες διαθέσιμες καλές θέσεις για την κωμωδία του καλοκαιριού.

Εάν είσαι τύπος της τελευταίας στιγμής ή έτρεχες στην Αθήνα για τους COLDPLAY ή ξόδευες ώρες και ενέργεια σε κάποιο επιτελείο από τους εκατοντάδες υποψηφίους στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και δεν πρόλαβες να κλείσεις εισιτήρια για την κωμωδία του καλοκαιριού «Για όνομα», μην ανησυχείς.

Έχεις μια τελευταία ευκαιρία να γελάσεις με τη ψυχή σου στις παραστάσεις στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου UCLAN στην Πύλα την Πέμπτη 13 και Παρασκευή 14 Ιουνίου και στο ΜΑΡΚΙΔΕΙΟ θέατρο Πάφου το σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουνίου. Πρόλαβε τις τελευταίες καλές διαθέσιμες θέσεις που άνοιξαν σήμερα για τις παραστάσεις σε Πύλα και Πάφο και απόλαυσε από κοντά την παράσταση για την οποία μιλάνε όλοι.

Στην παράσταση «Για όνομα» που στήθηκε ειδικά για το κυπριακό κοινό πρωταγωνιστούν πολύ αγαπημένοι ηθοποιοί που δένουν εκπληκτικά μεταξύ τους στη σκηνή: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ρένια Λουιζίδου, Κρατερός Κατσούλης, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ζαμπετάκης. Η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και η ελληνική διασκευή του Θοδωρή Πετρόπουλου που έγραψε τις τεράστιες τηλεοπτικές επιτυχίες «Είσαι το ταίρι μου», «Εγκλήματα», «Κάτω Παρτάλι» και «Ντόλτσε βίτα» (μαζί με τον Α. Ρήγα).

Η υπερ-επιτυχημένη Γαλλική κωμωδία «Le Prenom» ήταν υποψήφια το 2011 για 6 βραβεία Moliere. Η μεταφορά της στον κινηματογράφο το 2012 (ελληνικός τίτλος: Για όλα φταίει το όνομά σου) γνώρισε παγκόσμια επιτυχία και έφθασε τα 2,5 εκατομμύρια θεατές. Στην Ελλάδα ανέβηκε σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, το 2015 στο θέατρο ΑΛΙΚΗ της Αθήνας για δυο σεζόν και στη Θεσσαλονίκη όπου το καταχειροκρότησαν πάνω από 100,000 θεατές.

Εισιτήρια από το ticketmaster.cy & ACS COURIER.