ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για Porterhouse Steak αλλά και για Pecan Pie στο Wolfgang’s Steakhouse

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Θα έλεγα πως αξίζει να κλείσεις άμεσα τραπέζι στο εξαιρετικό steakhouse της Λεμεσού μόνο και μόνο για να δοκιμάσεις τα δύο αυτά πιάτα.

Ποιος λέει αλήθεια όχι σε ένα steak ποιότητας USDA Prime ή σε ένα signature καρυδόπιτα από το μοναδικό σε ολόκληρη την Ευρώπη εστιατόριο που φέρει τη σφραγίδα της διάσημης αλυσίδας Wolfgang’s Steakhouse των ΗΠΑ.

Και ειδικά όταν γνωρίζεις ότι το εστιατόριο που θα απολαύσεις μια γαστρονομική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών, μέσω ενός Sharing Set Menu που επιμελήθηκε ειδικά για τους προσκεκλημένους ο έμπειρος σεφ του εστιατορίου, συγκατελέγεται στα 50 καλύτερα εστιατόρια του νησιού όπως αναδείχθηκε στα πρόσφατα WiZ 50 Best Restaurants.

To Wolfgang’s Steakhouse Limassol λειτουργεί από το 2019 και ξεχωρίζει κυρίως για το γεγονός ότι τα δημοφιλή steaks προέρχονται από premium κοπές κρεάτων που φέρουν την ανώτατη πιστοποίηση “prime”, αλλά και για το άριστης ποιότητας φρέσκο βοδινό USDA Prime Black Angus που σερβίρεται “dry aged”.

Με γνώμονα την ποιότητα και τη φρεσκάδα των υλικών, τα οποία καταφθάνουν καθημερινά στην κουζίνα του Wolfgang’s Steakhouse Limassol, ήταν σίγουρο πέραν πάσης αμφιβολίας ότι «The Influencer - Sharing Set Menu», όπως ονομάστηκε ειδικά για τη βραδιά, αποτελούμενο από εμπνευσμένα πιάτα, φτιαγμένα από εξαιρετικά υλικά, θα μας άφηνε μια εξαιρετική επίγευση φεύγοντας από τον εστιατόριο. Γιατί για να λέμε την αλήθεια, όσο σημαντική είναι η γεύση άλλο τόσο μετράει η επίγευση.

Η γευστική περιπλάνηση ξεκίνησε με τόνο ταρτάρ και αβοκάντο και συνεχίστηκε με beef carpaccio, συνδυασμένο με φρέσκα φύλλα ρόκας και νιφάδες παρμεζάνας.

Η μοναδική σαλάτα με παντζάρια, μήλο και τυρί chevre, η φημισμένη σαλάτα Beverly Hills με πιπεριές, μπιζέλια και τυρί φέτα, καθώς και η ιδιαίτερα δροσιστική σαλάτα Iceberg με μαρούλι, ντομάτα, bacon και blue cheese dressing συμπλήρωσαν το ξεκίνημα του dinner.

Το δείπνο απογείωσαν το Tomahawk Steak και το πραγματικά θεϊκό Porterhouse Steak, ποιότητας USDA Prime, καθώς και τα απολαυστικά αρνίσια παϊδάκια, όλα σερβιρισμένα με γερμανικές πατάτες, κρεμώδες σπανάκι, τυρί και μανιτάρια.

Τα υπέροχα επιδόρπια, με τις εκλεπτυσμένες γεύσεις, cheesecake, μους σοκολάτας, tiramissu και η signature Pecan Pie, άφησαν την πιο γλυκιά ανάμνηση.

Το εντυπωσιακό δείπνο συνόδευαν εκλεκτά κρασιά (ένα Ξυνιστέρι Zambartas και ένα Malbec), αλλά και δύο signature κοκτέιλ του εστιατορίου (ειδικά το σερβίρισμα του Old Fashioned αποτελεί μια μικρή ιεροτελεστία).

Χωρίς αμφιβολία, ένα δείπνο στο Wolfgang’s είναι must try -και σίγουρα για πολύ περισσότερους από τους δύο λόγους που αναφέρονται στον τίτλο- αφού πρόκειται για ένα από τα καλύτερα steak houses της Λεμεσού και όχι μόνο!

Info
Τηλ. 25944004
Λεωφόρος Αμαθούντος 6, Μουτταγιάκα
www.wolfgangssteakhouse.com.cy