ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για ψάρι σε ένα από τα εστιατόρια της σειράς «Κάμπινγκ»

WIZ TEAM

Αν θέλεις να πάρεις γεύση από τη ζωή στο κάμπινγκ, μάθε πως ένα από τα εστιατόρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, το οποίο έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές από τις σκηνές, είναι ο Φάρος στο Governor’s.

Εκεί μπορείς να χαλαρώσεις μετά το μπάνιο σε μια από τις ειδυλλιακές παραλίες της περιοχής, απολαμβάνοντας ψαράκι και όχι μόνο, σε ένα από τα τραπέζια που κατά καιρούς έχουν φιλοξενήσει τους αγαπημένους ηθοποιούς της σειράς του Alpha Κύπρου.

Στον Φάρο μπορείς να παραγγείλεις ψαράκι, αλλά και άλλα πιάτα, επιλέγοντας ανάμεσα σε κρέας, σαλάτες, σνακ και γλυκά.

Ανάμεσα στα δημοφιλή πιάτα συγκαταλέγονται σίγουρα ο ψαρομεζές, το χταπόδι με τη φάβα αλλά και ο σπιτικός λευκός ταραμάς.

Σημείωσε, τέλος, πως το φαγητό σου μπορείς να το απολαύσεις ακόμα και στην παραλία, στις δωρεάν ξαπλώστρες κάτω από το εστιατόριο, αλλά και πως εκεί έχει λειτουργήσει πολύ πρόσφατα ένα καινούργιο μπαρ, έτσι ώστε να εξυπηρετείται καλύτερα κόσμος ο οποίος αναζητά δροσιά με κάτι παγωμένο.

Το εστιατόριο Φάρος προσφέρει ακόμα καφέδες, παρασκευάζει τα δικά του ψωμιά, παράγει dragon fruit, ενώ τέλος διαθέτει και υπαίθριο παιδότοπο σε έναν χώρο με γκαζόν.

Info
Τηλ. 25632552
Γρίβα Διγενή 5, Ακτή Κυβερνήτη, Πεντάκωμο