ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για sushi και άλλα ασιατικά στη νέα άφιξη του Πρωταρά

WIZ TEAM

Στο Inamo μπορείς να απολαύσεις sushi που βγαίνουν την ίδια ώρα και άλλα υπέροχα πιάτα ασιατικής κουζίνας (με έμφαση στις ιαπωνικές γεύσεις), σε ένα σημείο στο κέντρο του Πρωταρά, με ωραία θέα στη θάλασσα.

Πρόσφατα, γράψαμε για το Ahinos, στην καρδιά του Πρωταρά, μια σχετικά νέα άφιξη, όπου τα θαλασσινά, τα sushi, τα κοκτέιλ και το κρασί έχουν την τιμητική τους. Εδώ και λίγες μέρες, στο ίδιο σημείο, έχει λειτουργήσει ένας νέος χώρος, το Inamo Asian Philosophy, η κουζίνα του οποίου τιμά ακόμα περισσότερο την Ασία και τις γεύσεις της.

Έχοντας πιάτο τη Μεσόγειο, αφού η θέα από εκεί εκτείνεται ως τη θάλασσα, μπορείς να πας για ένα ωραίο κοκτέιλ, απολαμβάνοντας παράλληλα sushi -που φτιάχνονται εκείνη την ώρα- και άλλα signature πιάτα, από ένα μενού που μπορεί να ικανοποιήσει όσους αγαπούν τις ιαπωνικές γεύσεις.

Ασιατικές γεύσεις, με έμφαση στα sushi και την ιαπωνική κουζίνα, ωραία κοκτέιλ και θέα στη θάλασσα.

Αναφέρουμε ενδεικτικά τα Tokyo and Hiroshima maki, Inamo Japanese wagyu maki, αλλά και το Inamo Lobster Fusion maki, όπως επίσης και το Inamo Rainbow Ice-cream, ένα επιδόρπιο που περιλαμβάνει παγωτά ginger, πράσινο τσάι, κόκκινο τσίλι, μαύρο σουσάμι και κουκουνάρι!

Από τα κοκτέιλ ξεχωρίζουν σαφέστατα το Inamo Highball, με Jameson black barrel, σιρόπι lemongrass και σόδα, και το Midori Dragon με βότκα Beluga, orgeat syrup και χυμό λεμονιού.

Στην επόμενη επίσκεψή σου στο παραλιακό μέτωπο του Πρωταρά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβείς στο Inamo, είτε από την κυλιόμενη σκάλα είτε από το ασανσέρ, και να καθίσεις σε ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου (αυτά όπου η διακόσμηση είναι με τους σκουρόχρωμους τόνους, καθώς τα άλλα ανήκουν στο Ahinos), απολαμβάνοντας τα πολύ νόστιμα σε γεύση και εμφάνιση πιάτα.

Info
23831211
Πρωταρά 22, Πρωταράς
Δ-Κ18.00-23.00