ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για τα πιο rock n roll burgers του νησιού πήγαινε Oldy’s

WIZ TEAM

Κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου. Μπαίνοντας στο Oldy’s με τους κόκκινους δερμάτινους καναπέδες και το μαυρόασπρο πάτωμα, ακούγοντας rock n roll μουσικές από 50s και 60s και τρώγοντας ένα από τα burgers του αμερικάνικου αυτού μπεργκεράδικου, σίγουρα θα νιώσεις ότι έχεις διακτινιστεί σε ένα αμερικανικό diner και ότι κάπου δίπλα σου κάθεται ο Elvis και η Marilyn.

Στο Oldy’s οι rock n roll μουσικές συναντούν τα πιο premium beef burgers (στα πιο νόστιμα brioche), κι εσύ ως καταναλωτής αποκτάς μια απίστευτα νόστιμη και λίγο ρετρό εμπειρία.

Δυο φίλοι, οι Θεόδωρος Βονιάτης και ο Μάριος Βοσκαρής, με πολυετή εμπειρία στην εστίαση, τον περασμένο Αύγουστο πήραν την απόφαση να ανοίξουν ένα ωραίο μπεργκεράδικο στο Παραλίμνι, προσφέροντας ένα μενού με δέκα διαφορετικά μπέργκερς, δύο σαλάτες, mac & cheese, pulled pork mac & cheese και churros για το τέλος.

Από τα burgers, τα best sellers που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι το Oldy’s Signature Roll και το Oldies Beef Burger, τα οποία μπορείς να απολαύσεις είτε επί τόπου είτε μέσω delivery από τις διάφορες πλατφόρμες.

Αν είσαι από Αμμόχωστο ή αν θα βρεθείς εκεί, πλέον ξέρεις πού θα βρεις νόστιμο burger!

Info
Τηλ. 23823323
Αρχ. Μακαρίου Γ 19, Παραλίμνι
ΤΡ-Κ 12.00-23.00