ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιάννης Πλούταρχος: Συναυλία με ελεύθερη είσοδο στην Πάφο

WIZ TEAM

O Γιάννης Πλούταρχος έρχεται στη Κύπρο για να μας ταξιδέψει μελωδικά με τις δεκάδες επιτυχίες του. Ο πιο ερωτικός τραγουδιστής παρουσιάζει ζωντανά με την ορχήστρα του, στο στο Γήπεδο Ακρίτα στη Χλώρακα Πάφου, μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της προσωπικής του δισκογραφίας. Μιά μοναδική βραδιά γεμάτη συγκινήσεις με τον αγαπημένο ερμηνευτή.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της προσωπικής του δισκογραφίας, όπως τα «Αχ Κορίτσι μου», «Αν είσαι η αγάπη», «Φίλε», «Όλα σε σένα τα βρήκα», «Καμιά δεν μοιάζει με σένα», «Το καλύτερο παιδί», «Σε έχω ανάγκη». Επίσης θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά ζωντανά τις ολοκαίνουργιες μεγάλες επιτυχίες «Περνάς Καλά» και «Μόνος μου» σε σύνθεση του καταξιωμένου Κύπριου συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου, λίγο πριν την κυκλοφορία της κοινής τους δισκογραφικής δουλειάς.

Ο Γιάννης Πλούταρχος υπόσχεται μια βραδιά με έντονο συναίσθημα γεμάτη συγκινήσεις έτσι όπως μας έχει συνηθίσει για πάνω από 20 χρόνια που βρίσκεται στη δισκογραφία και στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και όχι μόνο.

Aξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει και φαγητό. (€15 & €12 προπώληση)

Info
Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023
Γήπεδο Ακρίτα, 21.00
Χλώρακα Πάφου
Είσοδος Ελεύθερη