ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί Έτσι, ένα νέο ουζερί-μεζεδοπωλείο σε μια γραφική πλατεία

WIZ TEAM

Φτιάχνεις τον μεζέ σου με τα πιάτα που θέλεις, με επιλογές που τιμούν την ελληνική και κυρίως την κρητική κουζίνα, συνοδεύοντας το φαγητό σου με εξαιρετικά αποστάγματα!

Μετά που ήρθε από τις σπουδές του στην Κρήτη, ο εξ Αραδίππου Λένος Σάββα σκεφτόταν για πολύ καιρό ότι ήθελε να φτιάξει ένα εστιατόριο προσφέροντας ελληνικές γεύσεις και δη πιάτα που τιμούν τη μεγαλόνησο. Ως εκ τούτου, με το που βρήκε τον συγκεκριμένο χώρο στην κοινότητά του, μαζί με τον συνέταιρό του, Φώτη Γαβριήλ, έπιασαν αμέσως δουλειά και έφτιαξαν το «Γιατί Έτσι!».

Ένα ουζερί-μεζεδοπωλείο στο οποίο κανείς μπορεί να επιλέξει πιάτα μέσω ενός μενού με καμιά 20ριά επιλογές και να φτιάξει τον μεζέ του αναλόγως των δικών του γούστων.

Πιάτα όπως το γιαουρτλού κεμπάμ, το μπεκρή μεζέ, το σπετσοφάι, οι πιπεριές κέρατα, τα κοπανάκια (μαριναρισμένο κοτόπουλο μπούτι), το σαγανάκι, η σαρδέλα, οι γαρίδες, το χταπόδι, το λαδοτύρι κ.ά., συνδυάζονται άψογα με αποστάγματα όπως ούζα, τσίπουρα, ζιβανίες, τσικουδιές, ρακές κ.λπ. Στο μενού με τα ποτά θα βρείτε επίσης ρακόμελα, κρασιά από Κύπρο και Ελλάδα, όλες τις δημοφιλείς κυπριακές και ελληνικές μπύρες και όλων των ειδών τα spirits.

Και οι δύο ιδιοκτήτες έχουν μεγάλη εμπειρία από τον χώρο της ψυχαγωγίας και της εστίασης, οπότε το νέο τους εγχείρημα -παρά το γεγονός ότι δεν λειτουργεί ούτε δυο βδομάδες τώρα- ήδη συζητιέται πολύ ανάμεσα στους καλοφαγάδες στις επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας. Όλοι λένε για τη δροσερή αυλή στην Πλατεία του Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου, με τον μερακλίδικο μεζέ.

Info
Τηλ. 96719999
Αποστόλου Λουκά 3, Αραδίππου
Τρ-Κ 19.00-23.00