ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώργος Χατζηνάσιος και Στέφανος Κορκολής σε 4 ανεπανάληπτες βραδιές στην Κύπρο

WIZ TEAM

Η συνύπαρξη των δύο μεγάλων συνθετών, προμηνύει μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη συναισθήματα. Οι κορυφαίοι συνθέτες και πιανίστες μαζί στη σκηνή με την «ιστορία» τους να γράφεται ξανά μετά από πολλά χρόνια... Η συναυλία αναμένεται να είναι ένα εξαιρετικό γεγονός, καθώς οι δύο συνθέτες παγκοσμίου φήμης, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα μουσικό ταξίδι .

Με δύο πιάνα, μικρή συμφωνική ορχήστρα και εξαιρετικούς τραγουδιστές, δημιούργησαν κάτι το αξεπέραστο, κάτι το μαγικό.. κάτι μοναδικό που αγαπήθηκε από τον κόσμο όταν παρουσίασαν το πρόγραμμα τους στο κατάμεστο Ηρώδειο, με το κοινό όρθιο να χειροκροτεί!

Στη Κύπρο θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε μαζί στις 22 & 23 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και στις 26 & 27 Ιανουαρίου στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού. Οι συναυλίες αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού σκοπό έχουν την ενίσχυση του Συνδέσμου Φίλων Αγίας Σκέπης, του οποίου το έργο είναι αδιαμφισβήτητα ιερό. Στην μεγάλη αυτή προσπάθεια συμβάλει και ο ΟΠΑΠ Κύπρου με τη στήριξη του .

Μαζί με τους δύο συνθέτες θα είναι επί σκηνής η εξαιρετική αγαπημένη μας πλέον ορχήστρα σύγχρονης μουσικής «ΤρακΑρτ» υπό την διεύθυνση του Άρη Αντωνιάδη και με σολίστ τον Δώρο Δημοσθένους και την Σοφία Μανουσάκη.
Φυσικά θα ακουστούν οι αξεπέραστες επιτυχίες των συνθετών: «Ζω», «Θα σ´αγαπώ», «Ανθρωπάκος», «Τα γαλάζια σου γράμματα», «Μια θέση στον ήλιο», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Δεν είναι που φεύγεις», «Καμία φορά», «Δεν φταίμε εμείς», «Ο ταξιδιώτης του ονείρου», «Και σ´αγαπώ», «Ο Άγγελος μου», «Δεν είσαι εδώ», «Κάθε φορά που με κοιτάζεις», «Σκόνη και θρύψαλα», «Θες», «Σε έχω ερωτευτεί», «Στους πέντε ανέμους», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι»
Η αναμενόμενη συναυλία αυτή θα αποτελέσει μια ασύγκριτη εμπειρία για τους λάτρεις της μουσικής, ένα ταξίδι στον κόσμο της τέχνης και της συναίσθησης. Με δύο μοναδικούς συνθέτες που ενώνουν τις δυνάμεις τους, αυτή η συναυλία αναμένεται να αφήσει το κοινό με την αίσθηση ότι βίωσε κάτι πραγματικά ξεχωριστό και αξιομνημόνευτο.

Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων από την Ticketmaster.com και από όλα τα Acs Couriers - Τηλ.: 77 77 70 40
Έναρξη συναυλιών: 20:30