ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκουρμέ φαγητό στον δρόμο, σε άλλη μια γειτονιά της Λεμεσού

WIZ TEAM

Ο Mario, που είναι μισός Ιταλός στην καταγωγή, έφτιαξε ένα καραβάνι με σκοπό να μας μυήσει στον νοστιμότατο κόσμο της πίτσας.

Σπούδασε στη Ρώμη και στο πλαίσιο των σπουδών του ως chef είχε την ευκαιρία να μάθε και την τέχνη της πίτσας. Εξ ου και σήμερα, μια δεκαπενταετία μετά, αποφασίζει να στήσει το καραβάνι του σε μια πολυσύχναστη περιοχή της πόλης του και να προσφέρει τη δυνατότητα στους Λεμεσιανούς να γευτούν γκουρμέ πίτσες… σε λογικές τιμές.

Βλέποντας πάντως την πίτσα που ανέβασε σήμερα στο Instagram, στην οποία πρόσθεσε φρέσκια burrata mozzarella πάνω στα μανιτάρια και το prosciutto, αποκλείεται να καταφέρεις να αντισταθείς και να μη σηκώσεις το τηλέφωνο για παραγγελία.

Ως εκ τούτου, καλό είναι να ξέρεις πως τις εφτά διαφορετικές πίτσες του μενού αλλά και τα δύο είδη καλτσόνε, μπορείς να τα απολαύσεις είτε μέσω takeaway είτε με delivery μέσω της Wolt.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το πιο δημοφιλές πράγμα στο μενού, αυτό που φεύγει περισσότερο από το truck δηλαδή, η απάντηση αφορά στο Fooduro, το καλτσόνε burger που είναι φτιαγμένο με baby beef. Πολύ φυσικά πουλάνε και οι πίτσες, αν αναλογιστεί κανείς ότι στο πολύ μικρό διάστημα που λειτουργεί το Fooduro, ο αριθμός των 40-50 πιτσών που φεύγουν καθημερινά δεν είναι καθόλου μα καθόλου αμελητέος.

Πάντως, είτε ζεις Λεμεσό είτε την επισκέπτεσαι συχνά, μην παραλείψεις να γευτείς τις δημιουργίες του Mario Ruggeri, αφού ο ίδιος αποτελεί την απόδειξη ότι οι γκουρμέ γεύσεις μπορούν να αναδειχθούν ακόμα και στον δρόμο!

INFO
Τηλ. 99155791
Ομήρου, Μέσα Γειτονιά 3091, Λεμεσός.
Δ-Κ 19.00-22.00