ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Gluten free μπουρέκια ειδικά για την Τσικνοπέμπτη, στο κέντρο της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Το Les Fouets du Fou ανοίγει εκτάκτως ειδικά για τη μέρα (16 Φεβρουαρίου), προσφέροντας gluten-free μπουρέκια αναρής, αλλά και μια vegan επιλογή, καθώς και το διάσημο παγωτό του.

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε πότε ανοίγει ξανά το αγαπημένο μαγαζί στη Λευκωσία, εντούτοις ενημερωνόμαστε πως ειδικά για την Τσικνοπέμπτη θα προσφέρει gluten free μπουρέκια.

Αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση:

«Τα μηνύμαα σας για το αν μπορείτε να μας παραγγείλετε μπουρέκια gluten free τα απαντάμε μέσω αυτής της ανακοίνωσης και σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δεχτούμε προπαραγγελίες ή κρατήσεις. Θα ανακοινώσουμε τις ώρες που θα τα διαθέτουμε και θα τηρήσουμε ένα πρόγραμμα με σειρά προτεραιότητας, μέχρι εξαντλήσεως. Θα φροντίσουμε παράλληλα με κάθε τρόπο έτσι ώστε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο της τεράστιας ουράς και του μεγάλου χρόνου αναμονής που είχαμε με τους λουκουμάδες, ανήμερα των Θεοφανείων, ενώ θα μεριμνήσουμε και για μεγαλύτερες ποσότητες (έστω κι αν όλοι μετά λέγατε ότι άξιζε τον κόπο...).

Μας αναφέρατε ότι είναι πολύ δύσκολο να πετύχετε ένα λεπτό φύλλο, και είναι η αλήθεια ότι είναι εξαιρετικά ψηλός ο βαθμός δυσκολίας στο να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχουμε τόσο την τεχνική, αλλά και τη γνώση και την εμπειρία για να μπορέσουμε να σας δώσουμε όχι κάτι που θα μοιάζει με μπουρέκι, αλλά ένα gluten-free προϊόν που να μη μειονεκτεί σε τίποτα συγκριτικά με το κανονικό.

Η φιλοσοφία μας είναι τα gluten-free προϊόντα μας να είναι ανώτερα σε ποιότητα, γεύση και χαρακτηριστικά από το κανονικό. Αυτό είναι που μας ξεχώρισε και αυτό θα μας ξεχωρίζει πάντα!

Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να δείτε πολλά περισσότερα για τον κόσμο που έχει την οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα, μα κυρίως αυτούς που έχουν θέματα δυσανεξίας στη γλουτένη και τη λακτόζη. Πάντα θα εργαζόμαστε για την ισότητα, την αποδοχή και τον σεβασμό στη μοναδικότητα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Les Fouets du Fou (@les_fouets_du_fou)