ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Gluten-Free πολυτελή σοκολατάκια ΤΤ για τις γιορτές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόκειται για μοναδικά σοκολατάκια πού όμοια τους δεν υπάρχουν, χειροποίητα από εξεζητημένο κακάο με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της παγκόσμιας παραγωγής, τα μόνα σοκολατάκια με πιστοποιημένη ιχνηλασιμότητα του κακάο, από κακάο φυτείες στον Άγιο Δομίνικο όπου εκεί δεν έχει εργαστεί ποτέ κανένα παιδί, πάρα μόνο ενήλικες εκπαιδευμένοι αγρότες, με αξιοπρεπές εισόδημα και συνθήκες διαβίωσης.

Η μοναδικότητά τους και οι ιδιαιτερότητες τους ως προς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, αλλά και η ανθρωποκεντρική δράση της εταιρείας που παράγει το κακάο σε συνδυασμό με τους στόχους της επιχείρησής μας και το αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε καθιερωμένες δράσεις για παιδιά. Τα σοκολατάκια τα ονομάσαμε TT όπως και με το  ιδιαίτερο παγωτό το καλοκαίρι, αφιερωμένα στον πασίγνωστο παρουσιαστή με σεβασμό και εκτίμηση στο όνομα του Τάσου Τρύφωνος, αξιοθαύμαστος για την ευαισθητοποίηση του στα κοινά και όχι μόνο !

Το τελικό προϊόν είναι gluten-free bio σοκολατάκι σε ανάγλυφη θήκη και τσαντάκι πολυτελείας κατάλληλο για μια μοναδική επιλογή δώρου!

Καθε συσκευασία με 6 χειροποίητα τρίγωνα σοκολατάκια, γύρω στα 70 γραμμάρια καθαρή σοκολάτα Bahibe 46% είναι 8.50e+ 0,50e τό τσαντάκι με το ίδιο ανάγλυφο υλικό


Για παραγγελίες 99898935