ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Grand opening για το νέο talk of the town μπαρ της Λεμεσού

WIZ TEAM

Εδώ και μέρες ολόκληρη η πόλη συζητά για το νέο drinkery της οδού Ελευθερίας, το Tipsy Donkey. Ειδικά το Instagram έχει πάρει φωτιά από τα δεκάδες stories γνωστών Λεμεσιανών.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

Το WiZ εξασφάλισε φωτογραφίες από τον υπέροχο εσωτερικό χώρο του μαγαζιού, αλλά και εικόνες από τα υπέροχα κοκτέιλ που φτιάχνονται στο Tipsy, μιας και τα ποτά θα είναι το ατού του νέου drinkery!

Όπως γράψαμε ξανά στην πρώτη δημοσίευση που είχαμε κάνει για το Tipsy, το νέο hot spot της παλιάς πόλης θα χαρακτηρίζεται από την πολύ ντιζαϊνάτη διακόσμηση αλλά και τα neon  lights, ενώ στόχος των τριών ιδιοκτητών του (Άριστος Παρμενίδης, Σταυρινός Στυλιανού, Ανδρέας Τσαγγάρης) είναι να προσφέρουν μια εμπειρία ανάλογη με αυτή σε old school εγγλέζικα μπαρ.

Πίσω από τα decks θα στήνονται γνωστοί DJs διασκεδάζοντας τον κόσμο με funky και house ακούσματα. Συγκεκριμένα, για το τριήμερο του καρναβαλιού, που σηματοδοτεί και το grand opening του μαγαζιού, θα παίξουν οι DJ Nicolas C (ΠΑΡ 4/3, από τις 18.00),  DJ The Von (ΣΑΒ 5/3 από τις 17:00) και DJ Wired και DJ Andrew S (ΚΥΡ 6/3 από τις 14.00).

Σε ότι αφορά στο μενού, εκτός από τα signature cocktails, θα βρείτε επίσης προτάσεις σε κρασί και ουίσκι, αλλά και ορισμένες επιλογές σε πίτσα και platters.

Info
Τηλ. 99444544
Ελευθερίας 127, Λεμεσός
Δ-ΠΕΜ 17.00-24.00, ΠΑΡ-Σ 17.00-02.00 & Κ 16.00-24.00