ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Grand reopening για αγαπημένο μπραντσάδικο στο χωριό

WIZ TEAM

Tο Καφενείο «1842 που τον τζιησβέ στο fréddo» επιστρέφει δυναμικά με αέρα ανανέωσης. Συγκεκριμένα ανοίγει της πόρτες του το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου με καινούργιο μενού το οποίο θα περιλαμβάνει τα best Selling πιάτα των τριών προηγούμενων μενού. Εκεί θα είναι και ο Master Chef του κυπριακού Brunch Σταυρής Γεωργίου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση: 

«Το τριήμερο 28-30 Οκτωβρίου επιστρέφουμε ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΙ έχοντας μαζί μας τον master chef του κυπριακού brunch και τον chef της καρδιάς μας Σταυρής Γεωργίου , με καινούριο μενού με τα best selling πιάτα των προηγούμενων τριών μενού και όπως πάντα με εκπλήξεις για τον ουρανίσκο…

Αν θα μείνετε Κύπρο και θέλετε μία χαλαρή βόλτα σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Κύπρου, ελάτε στον Φαρμακά αυτό το τριήμερο και επισκεφτείτε μας!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι «1842 που τον τζιησβέ στο fréddo»  βρίσκεται στην πιο ωραία τοποθεσία του χωριού Φαρμακάς και συνδυάζει τον καφέ της χόβολης με τον καφέ της μηχανής και το μαχαλεπί με το brunch και τα platters. Το μενού στέκι επιμελήθηκε ο γνωστός Κύπριος σεφ Σταύρος Γεωργίου με τα πιάτα να είναι με υλικά από βιολογικά και τοπικά προϊόντα. Ομελέτες, κολοκούθκια με τα αβγά αλά brunch, πομιλοροτηγανιά, μαχαλεπί και platters είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να βρείτε στο μενού.