ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Λευκωσία μου: Κώστας Σιλβέστρος

WIZ TEAM

Ξεκίνησε ως ηθοποιός, εντούτοις στην πορεία τον κέρδισε ο ρόλος του σκηνοθέτη. Ο λόγος για τον Κώστα Σιλβέστρο, ο οποίος είναι ένας από τους νεότερους και πιο ελπιδοφόρους σκηνοθέτες της κυπριακής θεατρικής σκηνής. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη ο οποίος έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον μας με το ανήσυχο πνεύμα του και την εξέλιξη της επαγγελματικής του πορείας.

Ο Κώστας δηλώνει λάτρης της Λευκωσίας και μας συστήνει τα αγαπημένα του σποτ. 

Φωτογραφίες: Χρίστος Αβρααμίδης 

ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ Berlin ή Ορφέας ή Χρυσαλινιώτισσα στην εντός των τειχών Λευκωσία και εκτός των τειχών... Boston στο Καϊμακλί.

ΓΙΑ ΠΟΤΟ 7 κλειδιά ή Καφενείο 11, για κρασάκι και μπύρες.

ΓΙΑ ΚΑΦΕ Swimming Birds. Ότι πρέπει για πρωινό καφέ με κάποιο φίλο ή φίλη ή πολύ συχνά και μόνος μου για διάβασμα και δουλειά στον υπολογιστή.

ΓΙΑ ΜΕΖΕ "Ειρήνη" στο Πλατύ Αγλατζιάς

STREET FOOD My piato, στην Διγενή Ακρίτα.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πολλά τα ωραία φεστιβάλ πλέον. Μερικά απ' αυτά: Fengaros, Cyprus Film Days, Lemesos International Documentary Festilval, Queer Wave, Αντίσκηνο, Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας, Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος, Windcraft, Animafest και πολλά άλλα που σίγουρα μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή αλλά υπάρχουν, είναι υπέροχα και αξίζει να τα ψάξει κανείς ανάλογα με τα προσωπικά του γούστα!

ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ Προτιμώ μικρά μαγειρεία όπως τον "Ματθαίο" στην Φανερωμένη, την "Ευρούλα" στην Ονασαγόρου και την "Χαρά" στην Στασικράτους.

Ο Κώστας Σιλβέστρος, μόλις ολοκλήρωσε τις παραστάσεις των έργων "Πασατέμπο" με την ομάδα Σόλο για Τρεις και "Πριν έρθει ο Γερμανός" της Hamm Broduction. Ετοιμάζεται να αναχωρήσει για Λιθουανία όπου η παράσταση "Still" που σκηνοθέτησε θα παρουσιαστεί σε ένα ακόμα διεθνές φεστιβάλ στις 25 Απριλίου. Ακολούθως, θα σκηνοθετήσει καλοκαιρινή παραγωγή η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Instagram: kostas_silvestros