ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Hauzer: Ο πιο σέξι τσελίστας έρχεται στην Κύπρο

WIZ TEAM

Το «κακό» παιδί - και ιδρυτικό μέλος - του μουσικού διδύμου των 2Cellos, γνωστός απλά ως HAUSER, θα επισκεφθεί την Κύπρο στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο "RebelwithaCello" για μία ανεπανάληπτη συναυλία στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» της Λεμεσού την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

HAUSER - Adagio (Albinoni)

Οι συναυλίες του χαρακτηρίζονται από τον άρτιο συνδυασμό των εκρηκτικών ερμηνειών – σήμα κατατεθέν του σούπερ σταρ τσελίστα - με τον ρομαντικό και γεμάτο ψυχή, ήχο. Ένα σύνθετο στυλ που τον κάνει μοναδικό. HAUSER, μια μουσική κατηγορία μόνος του.

Και ενώ ο ανυπότακτος, ρομαντικός μουσικός παρουσιάζει στις συναυλίες του τα δημοφιλή μουσικά του έργα που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν, η περιοδεία "Rebel with a Cello" περιλαμβάνει και μια τρίτη πράξη - ροκ και ρυθμικού ρετρό με σύγχρονα ακούσματα – χορευτικών κομματιών από το σόλο άλμπουμ με τίτλο, ThePlayer.

HAUSER - Caruso - 'Alone, Together'

Χορέψτε μαζί του και ζήστε από κοντά τη σαγήνη των συναυλιών του!

Από εκείνη την καθοριστική στιγμή που αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα μουσική έξω από τις μακροχρόνιες και καθιερωμένες παραδόσεις της κλασικής, ποπ και ροκ, ο HAUSER γεμίζει αρένες σε όλο τον κόσμο, αψηφώντας τη συμβατική φύση της καθιερωμένης μουσικής παράδοσης. Από την αξέχαστη πλέον διασκευή του στο Smooth Criminal, ως και την εμβληματική του παρουσία σαν ιδρυτικό μέλος του ντουέτου 2Cellos, ο HAUSER έχει κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η σκηνική παρουσία του HAUSER χαρακτηρίζεται ως εκρηκτική - μια μοναδική ηλεκτρική ένωση φλογερού τσέλου που διακατέχεται από ομορφιά, κομψότητα και αυθεντική ροκ πυγμή. Έχοντας στη μουσική του φαρέτρα ένα πολυμορφικό ρεπερτόριο που είναι τόσο ευρύ και διαφορετικό όσο είναι η Lady Gaga από τον Tchaikovsky ή η Shakira από τον Shostakovich, ο HAUSER είναι ο δυναμικός τσελίστας που τα ερμηνεύει όλα και συναρπάζει τους θεατές. Γιατί, ποιος άλλος κλασικά εκπαιδευμένος τσελίστας μπορεί να δηλώσει περήφανα ότι έχει περιοδεύσει με τον Elton John;

HAUSER - La Isla Bonita

 Είτε μέσω συνεργασιών με άλλους ζωντανούς θρύλους όπως ο Andrea Bocelli ή οι Red Hot Chili Peppers, ο George Michael και ο Steven Tyler των Aerosmith είτε μέσω της προσωπικής του σειράς μουσικών βίντεο, Alone Together, ο HAUSER καταπλήσσει το κοινό με την απόλυτη ομορφιά της μουσικής του και επαναπροσδιορίζει διαρκώς τα καλλιτεχνικά όριά του.

Ο HAUSER είναι γεμάτος αντιθέσεις. Αισθάνεται το ίδιο άνετα και με την κλασική μουσική αλλά και με την ποπ διαθέτοντας μια σε βάθος γνώση και των δύο. Ως μέλος των 2Cellos, ο HAUSER περιόδευσε σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων του 2021, εμφανίστηκε μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο, ενώ παράλληλα, έδωσε παραστάσεις για αρκετούς Αμερικανούς Προέδρους, τον Πρίγκηπα (Βασιλιά πλέον) Κάρολο καθώς και τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Το δεξιοτεχνικό και έμψυχο στυλ του έχει αναγνωριστεί με τουλάχιστον 21 πρώτα βραβεία μεταξύ των πιο διάσημων εθνικών και διεθνών μουσικών διαγωνισμών του κόσμου.

HAUSER - The Godfather

Info
Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023
Δημ. Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00
Εισιτήρια Tickethour