ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Celestyal αποκαλύπτει το νέο της κρουαζιερόπλοιο, το πιο λαμπρό αστέρι του στόλου της

WIZ TEAM

Ένα αστέρι γεννιέται, το Celestyal Journey.

Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

-Μια αποκλειστική σουίτα Stargazer - η πρώτη Penthouse σουίτα της Celestyal που προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία κρουαζιέρας

-148 σουίτες με μπαλκόνι - περισσότερες Dream Suites από ποτέ άλλοτε

-Επτά ειδικές γαστρονομικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένου του ιδιωτικού δείπνου Chef’s table, ζωντανές επιδείξεις μαγειρικής, ασιατική κουζίνα στο Pink Moon, ελληνικές  γεύσεις στο Fig & Honey και φρέσκοι μεσογειακοί μεζέδες στο Smoked Olive

-Οκτώ μπαρ και σαλόνια, συμπεριλαμβανομένου ενός πολυτελούς μπαρ σαμπάνιας και μιας απολαυστικής κάβας κρασιών

-Δύο λαμπερές πισίνες, ένα ολόκληρο κατάστρωμα αφιερωμένο στην ευεξία και το εντυπωσιακό Spa «Sozo»

-Ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα εμπειριών που αναδεικνύουν τις τοπικές επιρροές, τόσο στο πλοίο όσο και στη στεριά.

-Δύο πλήρως εξοπλισμένους συνεδριακούς χώρους και αμφιθέατρο πολλαπλών χρήσεων


Η Celestyal αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο, νέο κρουαζιερόπλοιό της, Celestyal Journey, μετά από εκτεταμένη τεχνική αναβάθμιση και ανακαίνιση των χώρων επιβατών.

Το όνομα του πλοίου ενσαρκώνει την αίσθηση της περιπέτειας και της εξερεύνησης για τους επιβάτες του, που αποτυπώνεται σε όλη την εν πλω εμπειρία – διαθέτει περισσότερες σουίτες με μπαλκόνι, επτά πολυτελή εστιατόρια, οκτώ υπέροχα μπαρ και σαλόνια, άπλετα ανοικτά καταστρώματα, δύο πισίνες και ένα ολόκληρο κατάστρωμα αφιερωμένο στην ευζωία. 

Οι 630 Dream Suites και καμπίνες Cosmos του Celestyal Journey προσφέρουν πολύ περισσότερα από ένα απλό μέρος για νυχτερινό ύπνο. Έχουν σχεδιαστεί ως «καταφύγιο» για ξεκούραση και χαλάρωση, καθώς οι επιβάτες ξεκινούν τις περιπέτειές τους στο Αιγαίο. Με το νέο κρουαζιερόπλοιο, η εταιρεία κάνει το ντεμπούτο της για προσφορά Penthouse σουίτας με ιδιωτική βεράντα, τη σουίτα Stargazer, για μια κορυφαία εμπειρία πολυτελούς κρουαζιέρας. Υπάρχουν 120 Junior Dream Suites και 28 Grand Dream Suites, όλες με μπαλκόνι, που δημιουργούν ατμόσφαιρα στο πλοίο, ανάλογη με τους προορισμούς που επισκέπτεται, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να τους απολαύσουν τόσο στη στεριά όσο και εν πλω. Το πλοίο διαθέτει συνολικά 80% εξωτερικές καμπίνες που προσφέρουν εικόνες και θέα από τα νησιά.

Όπως δηλώνει και το όνομά του, το πλοίο «ταξιδεύει» τους επιβάτες σε ένα επιμελημένο γαστρονομικό ταξίδι, κάνοντάς τους να υποκύψουν στις γεύσεις της Μεσογείου και όχι μόνο. Μπορούν να απολαύσουν δείπνο στο εστιατόριο Thalassa, ημερήσιες ελληνικές γεύσεις στο Fig & Honey και φρέσκους μεσογειακούς μεζέδες στο εστιατόριο Smoked Olive. Το γαστρονομικό ταξίδι, όμως, φτάνει ακόμα πιο μακριά, προσφέροντας εξαιρετικά πιάτα στο Grill Seekers ή ένα μενού εμπνευσμένο από την Ασία, που έχει σχεδιαστεί για να χαρίσει μια ζεν, ολοκληρωμένη φιλοξενία, στο εστιατόριο Pink Moon. Οι επιβάτες μπορούν ακόμη να εκπαιδευτούν από τους ειδικούς της κουζίνας του Celestyal Journey στο χώρο επίδειξης μαγειρικής ή να απολαύσουν μια εμπειρία πολλών αστέρων με ένα ιδιωτικό δείπνο στο νέο Chef's Table. Οι απολαύσεις συνεχίζονται με σαμπάνια και κοκτέιλ, χαζεύοντας τα αστέρια στο νέο Fizz Club, με μια αίσθηση νέας και παλιάς εποχής στο The Grapevine Wine Cellar και χαλάρωση με απαλές μελωδίες πιάνου στο Blue Bar & Lounge.

Το Celestyal Journey αναβαθμίζει την μεσογειακού στυλ ξεκούραση και χαλάρωση που προφέρει η εταιρεία στις κρουαζιέρες της,  με το The Sozo Experience, ένα ολόκληρο κατάστρωμα με εκπληκτική πανοραμική θέα στον ωκεανό, που είναι αφιερωμένο στην ευεξία του νου, του σώματος και του πνεύματος. Ξεχωρίζει ο χώρος γυμναστικής του πλοίου με μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού, από όργανα έως, βάρη με την βοήθεια ειδικού γυμναστή, και τα γήπεδα τένις και μπάσκετ και περιμετρικό διάδρομο  τρεξίματος στο εξωτερικό κατάστρωμα.  Επίσης, για στιγμές χαλάρωσης υπάρχει σάουνα, ατμόλουτρο, τζακούζι και ο ειδικός χώρος Dream Den. Η περιποίηση στο νέο Sozo Spa δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να χαλαρώσουν ή ακόμα και να επιτρέψουν στον εαυτό τους να ακτινοβολεί με μια επίσκεψη στο Glow Bar.

Το Celestyal Journey διαθέτει, επίσης, πολλά ανοικτά καταστρώματα, με δύο πισίνες και τζακούζι που προσφέρουν εκπληκτική θέα και σύνδεση με τη θάλασσα – με το ένα ανοιχτό κατάστρωμα να προορίζεται για τους επιβάτες που διαμένουν σε σουίτες – και μια πισίνα με αναδιπλούμενη οροφή, που σημαίνει ότι οι επιβάτες μπορούν να κολυμπήσουν και να χαλαρώσουν, ανά πάσα στιγμή. 

Οι επιβάτες που αναζητούν μεγαλύτερη ποικιλία στην ψυχαγωγία έχουν την πολυτέλεια να επιλέξουν ανάμεσα στο  Amphitheatro, ένα σαλόνι για ζωντανές παραστάσεις που εκτείνεται σε δύο επίπεδα, ζωντανή μουσική σε όλο το πλοίο, εργαστήρια μαγειρικής και συνεδριακό χώρο για παρουσιάσεις. Για να προσφέρει στους γονείς και τα παιδιά λίγο περισσότερο προσωπικό χρόνο, το Celestyal Journey διαθέτει μια σειρά από δραστηριότητες και χώρους διασκέδασης για τους νεότερους επιβάτες, όπως το Kids Club, που μπορούν να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Όλοι οι επιβάτες που διαμένουν σε Dream Suites έχουν πρόσβαση στο Beach Club, έναν αποκλειστικό και ήσυχο ανοιχτό χώρο με σταθμούς παγωτού και γωνιές με χυμούς.  Οι επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση σε Grand Dream Suites θα απολαμβάνουν, επιπλέον, την υπηρεσία Concierge της Celestyal, η οποία εξασφαλίζει προτεραιότητα στο check-in, ταχεία επιβίβαση και υπηρεσία express παράδοσης αποσκευών, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης στο ξεπακετάρισμα. Ένας ειδικός Concierge της Celestyal θα είναι διαθέσιμος στο prive Compass Lounge για να βοηθήσει τους επιβάτες των Grand Suites με ειδικά αιτήματα εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, το Celestyal Journey διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων, οι οποίες μαζί με το αμφιθέατρο πολλαπλών χρήσεων καθιστούν το πλοίο ιδανική επιλογή για εταιρικές συναντήσεις και συνέδρια . 

Η Celestyal αποτελεί την πρώτη επιλογή για μια κρουαζιέρα και το Celestyal Journey έρχεται να διευρύνει τις εξατομικευμένες πολιτιστικές εμπειρίες που προσφέρονται τόσο εν πλω όσο και σε κάθε προορισμό που επισκέπτεται.  Ως ένα πλοίο μεσαίου μεγέθους που προσφέρει μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα, θα εξερευνήσει ό,τι καλύτερο έχει να αναδείξει η Ελλάδα και η Ανατολική Μεσόγειος, επισκεπτόμενο πολλά απίστευτα μέρη. Έτσι, συνεχίζει να μοιράζεται με τους επιβάτες της τη βαθιά γνώση των προορισμών της περιοχής και τη γνήσια, ζεστή ελληνική φιλοξενία της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, κ. Κρις Θεοφιλίδης σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα βελτιωμένη εμπειρία κρουαζιέρας που θα προφέρει το Celestyal Journey. Χρησιμοποιήσαμε τα ανεκτίμητα σχόλια των επιβατών μας καθώς και έρευνες του κλάδου για να αναβαθμίσουμε το υπάρχον ποιοτικό προϊόν μας και να προσφέρουμε μια νέα premium εμπειρία διαμονής για τους επιβάτες του νέου μας πλοίου.  Εισάγοντας ειδικά επιμελημένα στοιχεία, όπως την Penthouse suite, αμέτρητες γαστρονομικές απολαύσεις της μεσογειακής κουζίνας, το Chef's Table, το κατάστρωμα ευεξίας και τις διευρυμένες πολιτιστικές περιπέτειες, ευελπιστούμε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία των επιβατών μας για μια αίσθηση περιπέτειας, παρέχοντάς τους αυθεντικές και αξέχαστες στιγμές που εκπληρώνουν την αναζήτησή τους για προσωπική ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής.»

Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Celestyal θα αποπλεύσει στις 2 Σεπτεμβρίου 2023, αναλαμβάνοντας τις κρουαζιέρες του Celestyal Crystal και αρχικά τη δημοφιλή κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» που επισκέπτεται την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, το Ηράκλειο , τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο.

Το Celestyal Journey θα συνεχίσει τον Οκτώβριο με τη μοναδική κρουαζιέρα «Στα Βήματα του Απόστολου Παύλου» με επισκέψεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κωνσταντινούπολη, Δίκελι, Κουσάντασι και Πάτμο και θα ακολουθήσει με τη βραβευμένη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι», με επισκέψεις σε Ελλάδα, Αίγυπτο, Ισραήλ, Κύπρο και Τουρκία.   Θα πραγματοποιηθούν, επίσης, δύο αποκλειστικές εορταστικές κρουαζιέρες.  Η ειδική Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα 11 διανυκτερεύσεων με προσεγγίσεις στη Θεσσαλονίκη, τη Σμύρνη, την Κρήτη, την Αττάλεια, τη Λεμεσό, παραμονή δύο ημερών στην Αλεξάνδρεια και μια διανυκτέρευση στη Χάιφα (Ισραήλ), για να περάσουν οι επιβάτες τόσο την Παραμονή όσο και την ημέρα των Χριστουγέννων στους Αγίους Τόπους. Αυτή η κρουαζιέρα μπορεί να συνδυαστεί με αναχώρηση την Πρωτοχρονιά για την κρουαζιέρα οκτώ διανυκτερεύσεων που επισκέπτεται το Ηράκλειο, τη Ρόδο, το Κουσάντασι, και διανυκτερεύει στην Κωνσταντινούπολη πριν από την επίσκεψή της στο Βόλο.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις κρουαζιέρες του Celestyal Journey μπορείτε να βρείτε στο celestyal.com