ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η contemporary fusion κουζίνα του Kamara

WIZ TEAM

Όλα όσα θα βρεις στο μενού του σικάτου, νέου all day ρεστο-μπαρ της Λευκωσίας.

Σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες λεωφόρους της Λευκωσίας, παίρνει σάρκα και οστά ένα πρότζεκτ το οποίο έχει σαν στόχο να αναδείξει ένα υπέροχο κτίριο άρρηκτα συνδεδεμένο με τη μοντέρνα ιστορία της λεωφόρου Μακαρίου.

Ένα μοναδικό αρχοντικό της Λευκωσίας το οποίο αποκαταστάθηκε αφήνοντας τη φυσική ομορφιά της αρχιτεκτονικής του να λάμψει, αναδεικνύοντας τις υπέροχες καμάρες, που κοσμούν τόσο τους εσωτερικούς αλλά και τους εξωτερικούς του χώρους και ενισχύοντας την ιδιαίτερη αισθητική του με στοιχεία από ξύλο και μάρμαρο. Με λιτές αφαιρετικές γραμμές, αμφιθεατρική διαρρύθμιση, κάθετους κήπους και απρόσκοπτη θέα προς την αναβαθμισμένη και εντελώς ανανεωμένη λεωφόρο, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το Καμάρα θα γίνει το νέο μας «στέκι».

Contemporary fusion κουζίνα που συνδυάζει τη φρεσκάδα των τοπικών προϊόντων και προσθέτει στοιχεία από διεθνείς τεχνικές, υλικά και food trends.

Με ωράριο 09.00 - 00:30 και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, όλες οι ώρες της μέρας οδηγούν στο Καμάρα. Οι μπαρίστα περιμένουν να σας «ξυπνήσουν», ταξιδεύοντάς σας στις εξωτικές χώρες προέλευσης του house blend, με ποιοτικά χαρμάνια. Η contemporary fusion κουζίνα του, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα των τοπικών προϊόντων και προσθέτοντας στοιχεία από διεθνείς τεχνικές, υλικά και food trends, είναι ικανή να απογειώσει τη γευστική σας εμπειρία και να σας συναρπάσει, ό,τι ώρα κι αν επιλέξετε να το επισκεφθείτε.

Πολύφυλλα κρουασάν, αφράτα pancakes, φρέσκα αυγά σε όποια μορφή και αν τα προτιμάτε, συμπληρώνουν ένα υπέροχο πρωινό, σαλάτες, απολαυστικά hand rolled sushi, ευωδιαστά risotto, φρέσκα ζυμαρικά, ψάρια και διάφορα πιάτα με εκλεκτά κρέατα, όλα εδώ στο Καμάρα all day long.

Στο bar θα βρείτε δελεαστικά signature cocktails, να πλαισιώνονται all time classics κι αγαπημένα αποστάγματα. Όσο για τη λίστα κρασιών, αυτή κάνει μια εκτενή περιήγηση στον τοπικό, ελληνικό αλλά και διεθνή αμπελώνα, καλύπτοντας όλες τις γευστικές σας αναζητήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Kamara. Μπορείτε να βρείτε το Καμάρα στο Facebook και στο Instagram.

Info
Τηλ. 22271988
Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 44, Λευκωσία
Δ-Κ 09.00-00.00