ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Ελλοπία κάτω από τ’ άστρα!

WIZ TEAM

Δεν είναι η πρώτη φορά που το θρυλικό πλέον σχήμα της Ελλοπίας θα παίξει κάτω από τον έναστρο ουρανό, πλην όμως η συναυλία του Σεπτέμβρη θα αποτελέσει το πρώτο αμιγώς δικό τους καλοκαιρινό live, σε έναν πολύ όμορφο συναυλιακό χώρο στα Λύμπια, εκεί που έχουμε παρακολουθήσει ορισμένα από τα πιο επικά live των τελευταίων χρόνων.

Ο Δημήτρης Φανής και ο Δημήτρης Μακρής λοιπόν θα συναντηθούν στο θεατράκι Λυμπιών, στις 8 Σεπτεμβρίου, σε μια παράσταση με τίτλο «ΕΛΛΟΠΙΑ κάτω απ’ τα άστρα». Οι δυο τους συναντιόνται ξανά μόλις μερικούς μήνες μετά τα τελευταία live του Απριλίου/Μαΐου στο Downtown, για ένα άκρως καλοκαιρινό event εκτός πόλης.

Τρεις ολόκληρες δεκαετίες από το άνοιγμά της, ως μια από τις πιο δυνατές μουσικές σκηνές της πρωτεύουσας -η Ελλοπία λειτούργησε στην οδό Στασίνου από το '94 ως το '97- και παρόλο που η περίοδος λειτουργίας της δεν ήταν και τόσο μεγάλη, εντούτοις έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια τεράστια δυναμική αυτή η μουσική παρέα. Εξ ου και από το 2017 που έγινε το πρώτο reunion, σε κάθε live που ανακοινώνεται, οι παραστάσεις είναι πάντα sold out και ο ενθουσιασμός του κόσμου τεράστιος.

Εκτός από τους fans του σχήματος που είναι πάντα εκεί, επιπλέον στα live πηγαίνει και κόσμος που έχει ακούσει και άρα θέλει να πάρει γεύση από τη μουσική σκηνή φαινόμενο των mid 90s. Ένα μαγαζί που, ενώ η διασκέδαση της εποχής περιοριζόταν σε clubs, μπουζούκια, μικρές μπουάτ και μουσικές σκηνές με ροκ πρόγραμμα, ξαφνικά σύστησε ένα αλλιώτικο είδος διασκέδασης με το λεγόμενο έντεχνο να είναι ο πρωταγωνιστής -από Μάνο Λοΐζο, Ξυλούρη, Καββαδία, Παπάζογλου και Ξαρχάκο, μέχρι Παπακωνσταντίνου, Ζεβουδάκη, Περίδη, Μαχαιρίτσα, Κατσιμίχες και Ζεβουδάκη.

Όσοι δεν τους είδατε ποτέ πάντως, το επικείμενο live στα Λύμπια αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να πάρετε μια πολύ δυνατή γεύση.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες και βοήθεια για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Χρυστάλλα Δανιήλ στο 99650187!

Info
Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023
Θεατράκι Λυμπιών, 21.00
Πληροφορίες: 99650187, 99810011
Προπώληση https://www.downtownnicosia.live/product/ellopia-8-9/