ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η EUPHORIA των μακεδονίτικων προϊόντων – Ένα απολαυστικό μεσημέρι γνωριμίας στο Αelia

WIZ TEAM

Ένα ηλιόλουστο μεσημέρι του Μαΐου η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΑΣΠΚΜ), στo πλαίσιο του προγράμματος EUPHORIA, πραγματοποίησε προωθητική εκδήλωση για διαλεχτά προϊόντα της μακεδονίτικης γης στο όμορφο εστιατόριο Omnivore, του ξενοδοχείου «Αelia” (Γρηγορίου Αυξεντίου 150, Τσέρι - Αναλιόντας, Λευκωσία, Κύπρος).

Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση, άνθρωποι του χώρου της εστίασης, του αγροδιατροφικού τομέα και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα εξαιρετικής γεύσης προϊόντα του προγράμματος EUPHORIA και να ενημερωθούν για την υψηλή τους ποιότητα καθώς επίσης και να μάθουν περισσότερα για τα σήματα ΠΟΠ & ΠΓΕ και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που αυτά πρεσβεύουν.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το γευστικό μενού που επιμελήθηκε ο σεφ του Omnivore στο οποίο πρωταγωνιστούσαν αυθεντικά Μακεδονίτικα προϊόντα και κρασιά.

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μέσα από την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «EUPHORIA» στοχεύει στην στήριξη αγροδιατροφικών προϊόντων με παράδοση και ποιότητα, που έχουν Ευρωπαϊκή ταυτότητα και χαρακτηρίζονται από Αυθεντικές Ελληνικές Γεύσεις.

Η δράση «EUPHORIA» έχει σαν στόχο την ενίσχυση και υποστήριξη του αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας και ειδικότερα την ενδυνάμωση της κατανάλωσης εμβληματικών προϊόντων με Ονομασία Προέλευσης και Γεωγραφική Ένδειξη (τυροκομικά ΠΟΠ, Οίνοι ΠΟΠ / ΠΓΕ, φρούτα ΠΟΠ) και του γιαουρτιού που παράγονται στην Κεντρική Μακεδονία.

Δεδομένων των μέτρων πρόληψης κατά του covid-19, τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας