ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «Φωτεινή» κατέβηκε στη Λεμεσό!

WIZ TEAM

Μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στις ζωές μας από το 1935, προσφέροντάς μας καθημερινά πεντανόστιμο ψωμί αλλά και τα αγαπημένα αρκατένα κουλούρια που δεν λείπουν από τα σπίτι μας, ανοίγει σήμερα το δεύτερο κατάστημά του σε κεντρικό σημείο στη Λεμεσό.

Ο λόγος για τον φούρνο Fotini Bakery House που μέχρι πρότινος τον επισκεπτόμασταν στο χωριό Όμοδος, απ’ όπου προμηθευόμασταν διάφορα καλούδια ή απολαμβάναμε το brunch μας.

Το νέο τους μαγαζί βρίσκεται στην περιοχή Αγίας Φυλάξεως και πίσω από τις vintage πράσινες πόρτες του μπορείτε να βρείτε τα μοναδικά προϊόντα που προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια και όχι μόνο. Στο μοντέρνο του περιβάλλον μπορείτε καθημερινά να προμηθευτείτε ψωμιά, διάφορα γλυκά, γρήγορα μικρογεύματα όπως σάντουιτς και σαλάτες, καφέ αλλά και delicatessen, ενώ μπορείτε να απολαύσετε και νόστιμα platters.

Να σημειώσουμε τέλος πως αγαπημένος φούρνος στο Όμοδος, που αποτέλεσε την αφορμή για αποδράσεις πολλές φορές, θα συνεχίσει να σερβίρει κανονικά brunch, και ότι από τον νέο χώρο θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις ότι λαχταράς «to go», για το σπίτι, το γραφείο ή την εκδρομή.

Info
Τηλ. 25383043
Αγίας Φυλάξεως 133Β, Λεμεσός
Δ-Κ 06.00-22.00.