ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ιαπωνική κουλτούρα τιμάται δεόντως σε τέσσερα μπαρ στο νησί

WIZ TEAM

Η αγάπη μας εδώ στο νησί για τις γεύσεις της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου δεν είναι καινούργια. Αυτό που είναι σχετικά καινούργιο είναι η τάση που προωθεί την ιαπωνική φιλοσοφία μέσω ορισμένων νέων μπαρ, τα οποία μέσα στα μενού τους τιμούν τις ιαπωνικές γεύσεις -είτε πρόκειται για κοκτέιλ είτε για φαγητό.

Nude Bar

Γοητευτικό, στιλάτο μπαρ, με προσεγμένη αισθητική στο κέντρο της πόλης. Ο bartender είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κοκτέιλ που σας ταιριάζει, ενώ στο μενού θα βρείτε ιαπωνικές κυρίως γεύσεις. Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή, η μουσική βοηθά για να νιώθεις ωραία και το φλερτ δεν είναι ξεχασμένο σπορ.

Τηλ. 70007550
Αγίου Ανδρέου, Λεμεσός
Τετ-Πεμ & Κυρ 18.00-01.00, Παρ-Σαβ 18.00-02.00

Ukiyo Listening Bar

Το πρώτο listening bar στην Κύπρο, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο και εξαιρετικό εξοπλισμό, με τους DJs να παίζουν αποκλειστικά δίσκους βινυλίου. Συνδυάζει σκανδιναβικό στυλ με ιαπωνικές επιρροές στο design, με έμφαση στο ξύλο και στον κατάλληλο φωτισμό. Στην κάρτα ποτών συναντάς signature και κλασικά κοκτέιλ, premium και ιαπωνικά whiskey, μαζί με γεύσεις που βαδίζουν στο ιαπωνικό street food.

Τηλ. 94056670
Βασ. Φρειδερίκης 11, Λευκωσία
Δευ-Παρ 18.00-01.00, Σαβ 18.00-01.30

KAIFU Sushi Bar

Βρίσκεται στο Atlantica Sea Breeze Hotel, στον Πρωταρά, και προσφέρει έναν απολαυστικό συνδυασμό sushi και ασιατικής κουζίνας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία με ιαπωνικής έμπνευσης κοκτέιλ, φτιαγμένα για να συμπληρώνουν τις γεύσεις του sushi και των άλλων γαστρονομικών δημιουργιών. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα, το καθιστά ιδανικό μέρος τόσο για casual γεύματα όσο και για ειδικές περιστάσεις.

Τηλ. 23744066
Atlantica Sea Breeze Hotel, Βρυσουδίων 72, Παραλίμνι
Δ-Κ 18.00-00.00
 

Lila Izakaya Bar

Εστιατόριο στο Παλιό Λιμάνι που προτείνει μενού που πατά στην ιαπωνική και την πανασιατική κουζίνα, με πιάτα όπως sushi, rolls, bao buns, αλλά και πολύ απολαυστικά κοκτέιλ και άλλα ποτά. Οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσετε τα ανοικτά rolls με ​​τόνο, νόστιμο yellowtail, τρυφερό χτένι ή σολομό, αλλά και τα bao buns με πάπια ή μοσχαρίσια μάγουλα.

Τηλ. 97439997
Πλατεία Συντάγματος, Παλιό Λιμάνι Λεμεσού
Κ-Πεμ 13.00-23.00, ΠΑΡ&Σ 13.00-00.00