ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Κιβωτός του Νώε» ανεβαίνει στο Τεχνόπολις 20

WIZ TEAM

Οι ουρανοί θα ανοίξουν και όλο το νερό της ατμόσφαιρας θα πέσει στη γη. Ο πλανήτης θα αφανιστεί. Θα σωθούν μόνο όσοι από εσάς βρουν καταφύγιο στην Κιβωτό του Νώε στην Πάφο, όπου ο Νώε, μαζί με την υπέροχη παρέα του, θα σώσει τη ζωή και το πνεύμα σας.

Μια εμπειρία μοναδική σας περιμένει στο Τεχνόπολις 20, που φέτος γιορτάζει δέκα χρόνια προσφοράς στον πολιτισμό της Πάφου. Ο Μάριος Ιωάννου δημιουργεί μια περφορμανς / πάρτυ και μαζί έξι φωτεινές γυναίκες σας περιμένει για ένα ταξίδι με αναζήτηση το πνεύμα του ανθρώπου.

Άνθρωπος σημαίνει οι ιστορίες του, οι μνήμες του, η μουσική του, τα τραγούδια του, οι χοροί του - ο προσωπικός και ο συλλογικός πολιτισμός του.

Σε ένα κόσμο παράλογο όπου το χρήμα είναι θεός και το μεγαλείο του ανθρώπου υπό αμφισβήτηση, εφτά περφόρμερς θα σώσουν το πνεύμα του ανθρώπου. Εσείς το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να εξερευνήσετε το μοναδικό αυτό ζωντανό μουσείο μόνοι ή με παρέα, για όση ώρα χρειάζεται μέχρι να νιώσετε ελπίδα, χαρά, ανάταση.

Σκηνοθεσία: Μάριος Ιωάννου
Περφόρμερς: Ανθή Ευαγγέλου, Μάριος Ιωάννου, Ελένη Καρβουνάρη, Γιώτα Κιούτσικου, Νίκη Κονιώτη, Ιωάννα Κρητιώτη, Στέφανη Νεοφύτου, Εύα Πρωτόπαπα
Δραματουργία: Μάριος Ιωάννου σε συνεργασία με την ομάδα
Κείμενα: Κλασικά, Σύγχρονα και Αυτοσχέδια
Φωτισμοί, Σκηνικοί χώροι, Κοστούμια, Μουσική: Μάριος Ιωάννου και ομάδα

Διάρκεια: 2 ώρες (H παράσταση θα επαναλαμβάνεται και θα μπορείτε να εισέρχεστε στο ζωντανό μας μουσείο μέχρι και τις 21:00 και είστε ελεύθεροι να παραμείνετε στην περφόρμανς για όση ώρα επιθυμείτε)

Info
Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
Τεχνόπολις 20, 20.00
Πάφος
Εισιτήρια € 10
Κρατήσεις 70002420.