ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Κοράλη Δημητριάδη περιοδεύει στην Κύπρο

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Η Κυπροαυστραλή best-seller ποιήτρια, συγγραφές και ερμηνεύτρια, σε δυο βραδιές ποίησης σε Λευκωσία και Λεμεσό. 

Η βραδιά ποίησης θα εμπεριέχει ολοκαίνουργια ωμή ποίηση, γραμμένη από την ίδια. Η ποίηση της αφορά διάφορα θέματα από την απογοήτευση μέχρι τον φεμινισμό, το διαζύγιο και τη μεταναστευτική εμπειρία. Η Κοράλη δεν έχει εμφανιστεί στην Κύπρο από το 2019, οπότε η επερχόμενη εκδήλωση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Τα βιβλία της συγγραφέως θα είναι διαθέσιμα προς πώληση. Θα υπάρχει επίσης open mic για όσους θέλουν να μοιραστούν ένα ποίημα με θέμα: χωρίς λογοκρισία. Χρονικό όριο ποιήματος: 2 λεπτά το πολύ.


Σχετικά με τη συγγραφέα:

Η Κοράλη είναι η συγγραφέας των βιβλίων ποίησης «Love» και «F--k Poems» (μεταφρασμένο επίσης στα ελληνικά) και «Just Give Me The Pills». Έχει μεταφράσει τα ποιήματά της σε άλλες μορφές τέχνης, όπως ταινίες και θέατρο. Το 2019 έλαβε το «UNESCO City of Literature Residency», στην Κρακοβία, για το ντεμπούτο της χειρόγραφο μυθοπλασίας. Τα άρθρα και τα δοκίμιά της Κοράλη έχουν δημοσιευτεί ευρέως σε όλη την Αυστραλία, με διεθνείς δημοσιεύσεις στη Washington Post, στη Guardian και στο Aljazeera. Η Κοράλη αναπτύσσει αυτήν τη στιγμή το πρώτο της βιβλίο μη μυθοπλασίας χάρη στη χρηματοδότηση από το Creative Victoria, Not Till You're Married.

Δείτε περισσότερα γι’ αυτήν εδώ: www.koralydimitriadis.com

Δείτε πιο κάτω το πρόγραμμα εμφανίσεών της στο νησί

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου: Ποιητική βραδιά, Prozak, Λευκωσία, 19.30

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου: Ποιητική βραδιά, Υπόγεια Σκηνή / Πολυχώρος Συνεργείο, Λεμεσός, 19.30
Είσοδος €5
*Θα πωλείται ποτό στο μπαρ του θεάτρου 

Σάββατο 8 Οκτωβρίου: Writing your poetic truth workshop, BLEND.the space, Λεμεσός, 11.00


Η περιοδεία της Κοραλή Δημητριάδη στην Κύπρο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου.