ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λεμεσός αγάπησε αμέσως το CINÉMA

WIZ TEAM

Αν έχεις πάει στο νέο hot spot της πόλης ή έστω αν είχες την ευκαιρία να δεις κάποιο από τα stories ή και τα βίντεο στο Tik Tok, τότε μπορείς να καταλάβεις γιατί το CINÉMA, μέσα σε μόλις ενάμιση μήνα λειτουργίας, εξελίχθηκε στο απόλυτο place to be της Λεμεσού.

Σε ένα σημείο που πολλά χρόνια πριν (πίσω στα 50s) ο κόσμος έβγαινε για να δει σινεμά (εξ ου και το όνομα), πλέον μπορείς να πας για ποτό, για boding με την παρέα, αλλά και για να απολαύσεις ωραίες γεύσεις, μέσω ενός μενού που ευνοεί το μοίρασμα, με πιάτα που έχουν διεθνή προσανατολισμό και φυσικά πολλή φαντασία. Πιάτα που έρχονται στα τραπέζια ή στο μπαρ, συνοδεύοντας τα κοκτέιλ τα οποία προφανώς στο CINÉMA έχουν την τιμητική τους.

Το CINÉMA είναι ένα μαγαζί που μας υπενθυμίζει τους λόγους για τους οποίους η Λεμεσός απέκτησε τόσο μεγάλη φήμη στο κομμάτι της ουσιαστικής νυχτερινής διασκέδασης!

Κοκτέιλ που δεν έγιναν talk of the town κατ’ ανάγκη για τα ευρηματικά ονόματά τους, αλλά για την ποιότητα και το twist που συνοδεύει τη φήμη τους. Κλασσικά κοκτέιλ όπως το Cosmopolitan αλλά και το Paloma, φτιαγμένα με ποιοτικές πρώτες ύλες -από τον πάγο μέχρι τα spirits και τα υπόλοιπα υλικά, είναι ό,τι πιο ποιοτικό υπάρχει στο «παζάρι».

 

@its.all.green.to.me Reply to @kunning.kunt this old outdoor cinema converted to a bar is #limassol_cyprus #limassol #cyprustiktok #islandlife #outdoorcinema #limassolforyou #barhopping Subiendo esa Loma de Katiuska Báez - Juji

 

@nadia_iv_ New cool place in Limassol - Cinema bar my new favourite location for cocktails #limassol #cyprus #cyprustiktok #limassol_cyprus #limassolcyprus #traveltiktok #travelbucketlist #traveltok #traveltips #coolbar #cocktails #euphoria Sunrise - Official Sound Studio

Όντας λοιπόν σε ένα μαγαζί που δεν δουλεύει με κρατήσεις, αλλά με μια walk in φιλοσοφία (σε αυτό βοηθά και η διαρρύθμιση), το μόνο που έχεις να κάνεις αφού περάσεις την επιβλητική σιδερένια πόρτα της εισόδου είναι να επιλέξεις που θα βολευτείς με την παρέα σου για να απολαύσεις την υπέροχη μουσική με τη jazz και funk διάθεση, αλλά και τα 3D visuals που προβάλλονται συνεχώς στον τοίχο -ή καλύτερα στην οθόνη, μιας και μιλάμε για ένα παλιό σινεμά- συνοδεύοντας τα upbeat ακούσματα!

Bars όπως το CINÉMA είναι εδώ για να μας υπενθυμίζουν τους λόγους που η Λεμεσός απέκτησε τόσο μεγάλη φήμη στο κομμάτι της ουσιαστικής νυχτερινής διασκέδασης, αλλά και για να βοηθήσουν την πόλη να επανακτήσει τη χαμένη αίγλη της στο nightlife!

Info
Instagram: @cinemalimassol
Δ-ΠΕΜ 18.00-01.00, ΠΑΡ-Σ 18.00 02.00
Serntar 1, Λεμεσός.