ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λεμεσός ετοιμάζεται για μια χριστουγεννιάτικη αγορά εμπνευσμένη από μαγεία

WIZ TEAM

Χριστουγεννιάτικη Αγορά στη Σχολή Μαγείας θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ζήσουν την ατμόσφαιρα του μαγικού κόσμου.

Η εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο θα φιλοξενηθεί στο The Warehouse από την IT Quarter, καλωσορίζοντας όλους τους πρόθυμους συμμετέχοντες. Ο χώρος θα μεταμορφωθεί σε μια υπέροχη Μεγάλη Αίθουσα με ένα πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, που θα μαγεύει με τη γιορτινή του λάμψη.

Πάνω από 30 local ονόματα θα συμμετάσχουν στην αγορά, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να αγοράσουν προϊόντα εορταστικής περιόδου - κεριά, καρτ ποστάλ, βιβλία, πλεκτά, κάλτσες, διακόσμηση σπιτιού, φαγητό, βινύλιο κ.λπ. Η Μεγάλη Αίθουσα θα γίνει ένα μέρος όπου οι επισκέπτες μπορούν να παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια και συμμετάσχετε σε μαθήματα Charms, Magic Potions και Herbology.

Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν το The Warehouse μέσα από μια συναρπαστική περιπέτεια που εκτείνεται σε διαφορετικές τοποθεσίες. Είτε στα ρωσικά είτε στα αγγλικά, τόσο οι ενήλικες όσο και τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν στη μαγική διασκέδαση! Ο χώρος του σαλονιού της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς θα μετατραπεί στην κοινόχρηστη αίθουσα της αγαπημένης σας σχολής, με εξαιρετικό στιλ και μπαρ που σερβίρει υπέροχο ζεστό κρασί και πλούσια ζεστή σοκολάτα.Το after party με DJ set από ντόπιους και διεθνείς καλλιτέχνες ξεκινά στις 8:00 μ.μ. στην κοινόχρηστη αίθουσα, με την ενέργεια της ομάδα Eora Music.

Το event θα συνεχίσει μέχρι τα μεσάνυχτα!

Info
Αγορά: Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023, 14.00-20.00
After party: Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023, 20.00-00.00
The Warehouse by ITQuarter
Συνεργατισμού 20, ΛεμεσόςΕίσοδος ελεύθερη