ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λευκωσία γέμισε με αφίσες ανθρώπων που ονειρεύονται την ειρήνη

WIZ TEAM

Στις 11 του Ιούνη, μέσω μιας πρωτοβουλίας του Inside Out Project, μια ομάδα ανθρώπων τοποθέτησε τεράστιες αφίσες ανθρώπων στις δύο πλευρές του ιστορικού κέντρου.

Ατόμων που αντιπροσωπεύουν τη θετικότητα, την ελπίδα και τα θεμέλια για ένα ειρηνικό μέλλον. Η δράση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αφού συνολικά τοποθετήθηκαν 99 αφίσες, μέσω μιας συλλογικής προσπάθειας που ξεκίνησε από τις ελεύθερες περιοχές και συνεχίστηκε στο κατεχόμενο τμήμα.

Αν θέλετε να δείτε από κοντά το τελικό αποτέλεσμα του πρότζεκτ, μπορείτε να το κάνετε με μια βόλτα είτε στην οδό Τεμπών, στην ελεύθερη Λευκωσία, είτε στην οδό Agah Efendi Sokak, στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Το τελικό αποτέλεσμα του installation γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό, αν λάβει κανείς υπόψη τη δουλειά πίσω από αυτό. Συγκεκριμένα, μια ομάδα φωτογράφων επισκέφτηκε διάφορες περιοχές του νησιού και αγκάλιασε τη ποικιλομορφία του, ακολουθώντας το κοινό νήμα μιας κοινής ελπίδας για ειρήνη και επανένωση.

Τις φωτογραφίες της Cagin Ozsoy μοιράζεται μαζί μας η ομάδα Visual Voices, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στόχο έχει την οικοδόμηση της ειρήνης με βάση τις τέχνες.