ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λευκωσία μιλά για τα επικά street parties του The Old Souls

WIZ TEAM

Την προηγούμενη Τετάρτη, 7 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στον δρόμο ακριβώς έξω από το The Old Souls ένα επικό event, με τη συμμετοχή πέραν των χιλίων ατόμων.

Ένα δυνατό street party, με τις αεροφωτογραφίες να αποδεικνύουν την τεράστια επιτυχία του, αλλά και όλους όσοι ήταν παρόντες να μιλούν για το εξαιρετικό vibe με τις ωραίες μουσικές!

Για περισσότερες από 6-7 ώρες ο κόσμος χόρευε ασταμάτητα στους ρυθμούς των δύο guest DJs, απολαμβάνοντας τα τέσσερα διαφορετικά κοκτέιλ, αλλά και street food γεύσεις από το Por Favor.

«Είμαστε από τα πρώτα μαγαζιά που κάναμε κάτι τέτοιο στον εξωτερικό μας χώρο, οπότε θεωρώ πως έχουμε αποκτήσει αρκετή εμπειρία στα street parties», αναφέρει στο WiZ ο ιδιοκτήτης του The Old Souls, Πέτρος Κουρουκλάς, απαντώντας ουσιαστικά στην ερώτησή μας για το πού οφείλεται η επιτυχία. «Το event είναι πλέον πολύ καλά στημένο, σε επίπεδο διοργάνωσης, ενώ σίγουρα για την τόσο μαζική προσέλευση βοηθά και το γεγονός ότι το μαγαζί βρίσκεται σε αδιέξοδο. Κάναμε το πρώτο event το 2018, στα γενέθλια του μαγαζιού, ενώ από το 2022 ξεκινήσαμε τα εβδομαδιαία street parties -κάθε Κυριακή. Από την προηγούμενη βδομάδα αλλάξαμε μέρα, ενώ μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού τα events μας θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη».

Ενημερωτικά, στα street parties του Old Souls, εκτός από τις street food γεύσεις, θα προσφέρονται 4 συγκεκριμένα κοκτέιλ, όλα τα mixers, αλλά και μπύρες. Πιο δημοφιλή από τα κοκτέιλ, όπως μαθαίνουμε, είναι το Mai Tai και το Bee’s Knees!

Τα party vibes αυτής της Τετάρτης, 14 Ιουνίου, θα προκύψουν από το set των DJs A Chris και Grout, ενώ η όλη φάση των street parties γίνεται powered από τον Deejay Radio!

Info
Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023
The Old Souls, 18.00
Στασάνδρου 7, Λευκωσία