ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λευκωσία μου: Μάρα Κωνσταντίνου

WIZ TEAM

Ευχάριστη πολυσχιδής προσωπικότητα, ταλαντούχα και πολυπράγμων, η Μάρα Κωνσταντίνου τιμά την τέχνη σε όλες της τις εκφάνσεις. Ηθοποιός, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, μια καλλιτεχνικά ανήσυχη προσωπικότητα που διαπρέπει σε ό,τι και αν καταπιαστεί!

Tην Μάρα Κωνσταντίνου τη βρίσκουμε καθημερινά 10 με 1 το πρωί στο ραδιόφωνο, ενώ παράλληλα παρουσιάζει και έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια της μουσικής εκπομπής Playlist που παίζει κάθε Σάββατο στο ΡΙΚ 1, στις 21.30. Πρόκειται για μια αλλιώτικη μουσική εκπομπή, μια αγκαλιά συναισθημάτων, που ταξιδεύει τον θεατή σε μουσικά μονοπάτια, σαν ένα ζεστό καταφύγιο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

Επίσης, έχει τη δική της θεατρική ομάδα, την Dream Theatre Productions, από το 2016. Κάτω από την ομπρέλα του ονείρου, της ελεύθερης δημιουργίας, της πνευματικής τροφοδότησης, αλλά και της απόλυτης ανάγκης για έκφραση της αγνής αλήθειας, η ομάδα φιλοδοξεί να επικοινωνεί, με πλήρη αφοσίωση, τη θεατρική τέχνη και να δίνει τροφή για σκέψη. Στόχος του Dream Theatre Productions είναι η τέχνη να λειτουργήσει ως μέσο επικοινωνίας και αναζήτησης, οδηγώντας έτσι σε νέους δρόμους ,σε διαφορετικά και πειραματικά μονοπάτια όπου η ελευθερία της έκφρασης θα έχει τον πρώτο λόγο. Πρόσφατες παραστάσεις της είναι η Ιφιγένεια εν Ουαλία, Piano & Voice chapters, το Γυναικείο μελανί και το έργο Μολοτοφ kisses. To Γυναικείο μελανί (μουσικοθεατρικη παράσταση ) μετά την επιτυχία που σημείωσε βρίσκεται σε συζητήσεις για δεύτερο κύκλο παραστάσεων.


Η Μάρα Κωνσταντίνου αγαπάει ιδιαίτερα τη Λευκωσία και μοιράζεται με τους αναγνώστες του WiZ τα αγαπημένα της στέκια.


ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ
 Στον Καζαμία, αφενός γιατί πηγαίνω από μικρή και έχω όμορφες αναμνήσεις, αφεταίρου διότι έχει τέλειο σουβλάκι.

ΓΙΑ ΠΟΤΟ Στο Τhe gym, στο 7 Monkeys και το Σουβενίρ, διότι είναι και τα τρια πολύ ατμοσφαιρικά και έχουν ωραίο κόσμο.

ΓΙΑ ΚΑΦΕ Στο Coffee Hut, έχει τρομερή ποιότητα καφέ. 

ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Down Town Live, αφού φέρνει πάντα τους πιο διαλεχτούς καλλιτέχνες.

ΓΙΑ ΜΕΖΕ Το Ταβερνείο το Iστορικόν στον Άγιο Δωμάτιο, γιατί το ένα πιάτο είναι καλύτερο από το άλλο και πάντα κρατάει ψηλά τον πήχη της ποιότητας.

ΓΙΑ STREEET FOOD Στο Βao Pau, διότι εκτός από τα handmade bao buns έχει εκπληκτικό Sushi.

ΓΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Λατρεύω το φεστιβάλ Φέγγαρος, το φεστιβάλ κινηματογράφου, το φεστιβάλ θεάτρου και το φεστιβάλ μπύρας. Τα φεστιβάλ δηλαδή που έχουν να κάνουν με Θέατρο, Κινηματογράφο και Μουσική! 

ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ Στο Tocayo. Βρίσκω ενδιαφέρουσες τις εναλλαγές στις γεύσεις και πολύ δημιουργικά τα πιάτα του. 

Instagram @mara_con