ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Μαρίζα Ρίζου έρχεται και έχει την συνταγή για μια αξέχαστη βραδιά

WIZ TEAM

Η Μουσική Σκηνή RED, η επιτροπή ευρωπαικών θεμάτων Δήμου Ιδαλίου και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Ιδαλίου, συνδιοργανώνουν συναυλία με τη Μαρίζα Ρίζου την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 20:30 στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου.

Κι αυτό το φθινόπωρο, η αγαπημένη μας Μαρίζα Ρίζου μας καλεί να βγούμε «Μαζί Της Στο Φως»* μετά το μακρύ σκοτεινό τούνελ, στο οποίο ζήσαμε αυτό το διάστημα.

Μετά από τις εξαιρετικά επιτυχημένες χειμερινές της εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου, έρχεται με ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα, από το οποίο φυσικά δε θα λείπουν τραγούδια – σταθμοί, αλλά και καινούριες διασκευές.

Μάλλον πια περισσεύει να αναφέρουμε την αμεσότητα, το χιούμορ και τη θετική της αύρα. Η Μαρίζα, μαζί με τη γνωστή παρέα της, αλλά και καινούρια μέλη, τους «συνήθεις υπόπτους» φίλους και παιχταράδες (όπως τους αποκαλεί!), επιστρέφουν δυναμικά και με άγριες διαθέσεις!

Η συνταγή για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά!

Μαζί της: Άγγελος Αϊβάζης – κιθάρες/τζουράς/φωνή, Παναγιώτης Κωστόπουλος -Τύμπανα, Γιώργος Μουχτάρης –κοντραμπάσο / Synth Bass / Μελόντικα / Ρεκ, Σπύρος Νίκας – σαξόφωνο / κλαρίνο, Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο/ Hammond / Rhoads /επιμέλεια ενορχηστρώσεων
Αγαπητός Καταξάκης & Ηλίας Καρούμπαλης: επιμέλεια ήχου
Φίλιππος Τρέπας: φωτισμοί

*Μαζί Σου Στο Φως, https://www.youtube.com/watch?v=Sk7l68dv7wg 

Info
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022
Αμφιθέατρο Ιδαλίου, 20.30
Αγίου Γεωργίου 33, Δάλι, επ. Λευκωσίας
Εισιτήρια €20
Προπώληση tickethour και acs courier
Πληροφορίες 99059257 (RED.)