ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Μάσα και ο Αρκούδος: Τα γενέθλια του Άη Βασίλη στην Κύπρο

WIZ TEAM

Η θεατρική παράσταση που αγαπήθηκε στην Ελλάδα, «Η Μάσα και ο Αρκούδος: Τα γενέθλια του Άη Βασίλη» ταξιδεύει επιτέλους και στην Κύπρο με παραστάσεις σε Λεμεσό και Λευκωσία!

Ποιος είναι παραγκωνισμένος την ημέρα της Πρωτοχρονιάς; Μα...ο Άγιος Βασίλης!
Στα γενέθλια του να μοιράζει τόσα δώρα και να μην παίρνει κανένα;

Στη Χριστουγεννιάτικη ιστορία «Η Μάσα και ο Αρκούδος: Τα γενέθλια του Άη Βασίλη», τα παιδιά παρακολουθούν τις απίθανες ιστορίες της Μάσα, ενός μικρού, εγκάρδιου και ζωηρού κοριτσιού από τη Ρωσία και του καλύτερου της φίλου . ενός καλόκαρδου αρκούδου.
Οι δυο τους, επιστρατεύοντας όλα τα ζώα του δάσους αποφασίζουν να ανταμείψουν και να γιορτάσουν τον Άγιο Βασίλη μ’ ένα πάρτυ έκπληξη. Δεν υπολόγισαν όμως τους δύο λύκους που μαθαίνοντας για το πάρτυ αποφασίζουν να το καταστρέψουν. Θα τα καταφέρουν άραγε;

Μέσα από τη δράση, τις κωμικές καταστάσεις που μπλέκουν οι ήρωες μας, τη μουσική, τα τραγούδια και όλο τον σκηνικό διάκοσμο, η χριστουγεννιάτικη περιπέτεια «Η Μάσα και ο Αρκούδος: Τα γενέθλια του Άη Βασίλη», δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για να βιώσουν τα παιδιά την ομορφιά των συναισθημάτων που δημιουργούνται μέσα από ένα παραμύθι.

Η περιπέτεια της μικρής μας εξερευνήτριας και της σκανταλιάρικης παρέας της, διδάσκει σε μικρούς και μεγάλους πως η συνεργασία, η ανιδιοτελής προσφορά και η ευγνωμοσύνη σε ό,τι αγαθό έρχεται με μαγικό τρόπο στη ζωή μας, μπορούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο. Η δύναμη της αγάπης κατορθώνει να αγκαλιάσει όλη τη Γη....ακόμα και μέσα από το σαμποτάζ της!

Ελάτε λοιπόν να ταξιδέψουμε μαζί σε ένα μαγευτικό ταξίδι γεμάτο γέλιο, χορό, τραγούδι και σημαντικά μηνύματα ζωής, μαζί με τη Μάσα, τον Αρκούδο και τη φανταστική παρέα τους!

Συντελεστές του έργου:

ΣΚΗΝΙΚΑ- ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: Μαρίνα Κουγκάη
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Έφη Φωκά
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: Γιώργος Ζελίνης
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ : Ζωή Γρηγοριάδου
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Ειρήνη Κοτζάσοβα
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γεώργιος Γρηγοριάδης

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου, Θανάσης Λιούνης, Ειρήνη Κοτζάσοβα , Εύα Μπούρα, Πρόδρομος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Γρηγοριάδης και ο Ζανό Ντάνιας

Στην Κύπρο οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν:

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023, Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα, Λεμεσός, στις 3.00μ.μ. & 5.00μ.μ.
Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, στις 11.00π.μ.

Προπώληση εισιτηρίων: www.soldoutticketbox.com 

Πληροφορίες: 99825452