ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της, δίπλα στη θάλασσα του Πρωταρά

WIZ TEAM

Το εστιατόριο Yianna Marie, μέσω ενός προσεγμένου μενού που αγαπά και αναδεικνύει τις γεύσεις τις Μεσογείου, προσφέρει πιάτα θαλασσινών αλλά και φρέσκο ψάρι, σε ένα ειδυλλιακό σημείο του Πρωταρά με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.

Έχοντας άμεση θέα στην καταγάλανη θάλασσα του Πρωταρά, το εστιατόριο Yianna Marie προσφέρει εκπληκτικές γαστρονομικές απολαύσεις από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Εδώ και αρκετά χρόνια, έχει εξελιχθεί σε «hot spot» του παραλιακού μετώπου της περιοχής, τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες, αφού συνδυάζει εξαιρετικό φαγητό σε τέλεια τοποθεσία, με άμεσο και πολύ προσεγμένο σέρβις.

Εδώ θα δοκιμάσετε τη μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερα της. Ολόφρεσκα ψάρια από ψαράδες της περιοχής, ποικιλία από υπέροχους ψαρομεζέδες, οστρακοειδή, και φυσικά, τις διάσημες μακαρονάδες θαλασσινών, όλα φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα ντόπια υλικά.

Συνδυάστε το φαγητό σας με επιλεγμένα τοπικά και ελληνικά κρασιά από τον προσεγμένο κατάλογο που διαθέτει, απολαμβάνοντας παράλληλα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Info
Τηλ. 23814440
Λευκόλλας 21, Πρωταράς
Δ-Κ 12.00-23.00