ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Μέθοδος των 6», από τη Θεατρική Ομάδα «12 Και Κάτι»

WIZ TEAM

Η Θεατρική Ομάδα «12 Και Κάτι» ανεβάζει τον Οκτώβριο στη Λευκωσία το έργο «Η Μέθοδος των 6», βασισμένο στο έργο του Λοράν Μπαφί ΤΟΚ ΤΟΚ, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Μανδρή.

Ένας Α, ο Γ, κάποια Δ, μια Ε, μια Ζ και κάποια ΣΤ στις 6:00 το απόγευμα περιμένουν τον Γιατρό που θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή που τους ταλαιπωρεί. Αλλά ο Γιατρός δεν φαίνεται να έρχεται σύντομα.

Στην αίθουσα αναμονής του ιατρείου, αυτοί οι 6 άνθρωποι θα ανακαλύψουν πώς μερικές φορές, για να βρεις τον εαυτό σου αρκεί να εστιάσεις στους άλλους.

-6 άνθρωποι που δεν μοιάζουν με «εμάς»

-6 άνθρωποι που είναι ακριβώς σαν «εμάς»

Η σκηνοθέτιδα Μαρίνα Μανδρή επιμελήθηκε και τη μουσική. Τα σκηνικά και κοστούμια τα ανέλαβε η Ηλέκτρα Κυθραιώτου. Τον σχεδιασμό φωτισμού ο Αχιλλέας Μουσκής και η κατασκευή σκηνικών είναι του Αντρέα Ιακώβου. Η Οπτική Επικοινωνία είναι της Ρεβέκκας Χειλά. Φωτογραφία: Χάρης Παναγιώτου. Παίζουν (με σειρά εμφάνισης) Χριστόδουλος Γεωργίου, Κωνσταντίνος Ιακώβου, Γαβριέλλα Χατζηστυλλή, Νίκη Χειλά, Άννα Κωνσταντίνου και Μαρία Κιβιδιώτου. Η Παράσταση συμμετέχει στο 37ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του ΘΟΚ.

*Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ

Χορηγός Επικοινωνίας: Cønnekt Communication Agency


Info
Παραστάσεις: 26, 27, 30 και 31 Οκτωβρίου 2024
Θέατρο ARTOS HOUSE, 20.00
Λεωφόρος Αγίων Ομολογητών 64, Λευκωσία
Είσοδος €10
Πληροφορίες/κρατήσεις 99817550, 99475443