ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η νέα άφιξη στην Παλιά Λευκωσία συνδυάζει τις δύο κορυφαίες κουζίνες του κόσμου

WIZ TEAM

Μέσα στον τρέχον μήνα έρχεται ένα νέο εστιατόριο στην πόλη, από τον ελληνικό όμιλο εστιατορίων Nice n Easy group, ο οποίος ως γνωστό έχει ήδη μια επιτυχημένη παρουσία σε Αθήνα και Μύκονο.

Συγκεκριμένα, το Itameshi όπως ονομάζεται το νέο εστιατόριο της Λευκωσίας, θα συνδυάζει τις μεσογειακές πρώτες ύλες και την ιταλική κουζίνα, με τις τεχνικές και την αισθητική τελειότητα της ιαπωνικής κουζίνας.

Δεκατέσσερα χρόνια, λοιπόν, μετά το πρώτο άνοιγμα του nice n easy στο Κολωνάκι, από τους ιδρυτές Δημήτρη Χριστοφορίδη και Χρήστο Αθανασιάδη, και έπειτα από πολλά και επιτυχημένα projects στον τομέα της εστίασης, ο όμιλος εγκαινιάζει την παρουσία του στην Κύπρο με αυτό το πολύ ιδιαίτερο concept.

«Η Κύπρος υπήρξε ανέκαθεν σταυροδρόμι και σπίτι πολλών διαφορετικών πολιτισμών και ως ένα πολυπολιτισμικό και κοσμοπολίτικο νησί θεωρώ ότι αποτελεί τον ιδανικό τόπο για τη γέννηση και εξέλιξη του καινούργιου μας αυτού concept που με ιδιαίτερη φαντασία και γούστο φλερτάρει ανάμεσα στις δύο αγαπημένες κουζίνες της Ιταλίας και της Ιαπωνίας», αναφέρει ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, εμπνευστής του νέου εγχειρήματος που ονομάζεται Itameshi.

Info
Τηλ. 22591020
Αθηνάς 6, Παλιά Λευκωσια
Instagram: @itameshi_cyprus