ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Νέα Κουζίνα στο Souvenir Social

WIZ TEAM

Όταν οι κλασικές γεύσεις συναντούν τη σημερινή, φρέσκια προσέγγιση.

Μετά από ένα σύντομο καλοκαιρινό διάλειμμα, το Souvenir Social είναι περήφανο να αποκαλύψει τη νέα του κουζίνα, όπου το comfort food, η χαλαρή ατμόσφαιρα, η μεγάλη γκάμα natural κρασιών και η φιλική εξυπηρέτηση συνυπάρχουν αρμονικά.

Souvenir Social // Sip. Savour. Socialise. «Τι αλλάξαμε, τι κρατήσαμε, τι φτιάξαμε για εσάς

Το Bar Souvenir, από την ομάδα του High and Wet, αλλάζει ύφος, ανανεώνεται και δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο κομμάτι του φαγητού, χωρίς φυσικά να αλλοιώνει την ταυτότητα που το έχει καθιερώσει ως ένα από τα κορυφαία cocktail bars του νησιού.

Εξ ου και το νέο όνομα Souvenir Social αναφέρεται σε ένα άνετο περιβάλλον, που είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αυτούς που αγαπούν τον καφέ, τα natural wines, τις καλομαγειρεμένες μακαρονάδες, τα steaks, τα κοκτέιλ και τις μουσικές από όλο τον κόσμο. Και όχι μόνο, καθώς τα σαββατοκύριακα, σε ένα all day concept, μπορείτε να απολαύσετε από Cheesecake pancakes, bottomless Mimosas, μέχρι και Philly cheese steak.

Στο Souvenir Social, η πρώτη ύλη και τα προϊόντα που αγαπάμε έχουν μια δικιά τους ξεχωριστή ιστορία

Το καλό φαγητό και το ποιοτικό ποτό δεν χρειάζεται πάντα να υποκύπτουν σε μοντερνισμούς και εντυπωσιακές παρουσιάσεις. Στη δικιά μας περίπτωση ο προβολέας πέφτει στις καλοεκτελεσμένες κλασικές προτάσεις, με προσοχή στη λεπτομέρεια, την πρώτη ύλη και τις ιστορίες που κουβαλούν όλα όσα θέλουμε να προσφέρουμε στους καλεσμένους μας όπως:

-Το καθημερινά φρεσκοψημένο ψωμί και τα χειροποίητα βούτυρα
-Το χειροποίητο γαλακτομπούρεκο της μαμάς του chef
-Η σπιτική carbonara
-Η συλλογή των ΠΟΠ (προϊόν ονομασίας προέλευσης) κρασιών μας, με έμφαση στον ελληνικό και κυπριακό αμπελώνα
-Το κυπριακό πρωινό πιάτο της γιαγιάς, με τα αυγά μάτια, λούντζα και λουκάνικο
-Καθώς και folk μουσική από όλο τον κόσμο που δεν θα έλειπε σίγουρα η κυπριακή δισκογραφία

Κάτι για κάθε περίσταση

Είτε ψάχνετε για ένα ελαφρύ μεσημεριανό, ένα χορταστικό δείπνο ή το περίφημο brunch του Σαββατοκύριακου, η κουζίνα του Souvenir Social είναι έτοιμη να σας εντυπωσιάσει, με έμφαση σε πιάτα που μπορείτε να μοιραστείτε και να απολαύσετε με φίλους και οικογένεια. 

Μπορείτε να βρείτε το Souvenir Social στο Facebook και στο Instagram. 

Info
Τηλ. 99758578
Τετ-Παρ 17.30-00.30, Σ-Κ 10.0-00.30
Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 44, Λευκωσία