ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η παρέα απολαμβάνει Greek Tapas by Elliniko!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με νέες επιλογές, γεύσεις για όλους τους καλοφαγάδες και all-time classic πιάτα που επιστρέφουν θριαμβευτικά στη μέση του τραπεζιού, το Ελληνικό ανανεώνει τη γαστρονομική εμπειρία που απολαμβάνουν οι επισκέπτες του.

Το νέο concept, Greek Tapas by Elliniko, δίνει την ευκαιρία στην παρέα να γεμίσει το τραπέζι της με ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών σε μεζεδάκια και λαχταριστά πιάτα, που ιδανικά συνδυάζονται με ούζο και τσίπουρο!

Ανάμεσα στα μεζεδάκια που μπορείτε να παραγγείλετε και ίσως προλάβετε…να μοιραστείτε με την παρέα σας είναι το παστουρμαλί, ένα μεζεδοπιτάκι ιδανικό για μερακλήδες αλλά και οι αγαπημένοι σε όλους χρυσοί και μυρωδάτοι κολοκυθοκεφτέδες! Ποιος θα έλεγε όχι στις τραγανές και με ζουμερή καρδιά κασεροκροκέτες ή στον γαύρο μαρινάτο, τον παραδοσιακό μεζέ για ποτό;


Από την επίσημη παρουσίαση του νέου μενού

Στο μενού έκανε δυναμικά την εμφάνισή του το αυθεντικό κεμπάμπ γιαουρτλού, μια ανατολίτικη συνταγή, ραφιναρισμένη με παραδοσιακές μυρωδιές της Ελλάδας. Τις θέσεις τους στο μενού «κέρδισαν» επάξια γεύσεις που ταξιδεύουν τις αισθήσεις σε μαγευτικούς προορισμούς, όπως η αυγοτηγανιά, το τηγανητό γαριδάκι Αιγαίου και η αγιορείτικη τηγανιά. Στο πλάι η παρέα θα απολαμβάνει μια νέα άφιξη, τη δροσερή σαλάτα με ανθότυρο και σταφίδες.

Τα Greek Tapas by Elliniko δοκίμασαν εκπρόσωποι των media την Τρίτη, 15 Μαρτίου. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα όπου κυριάρχησε η παρεΐστικη διάθεση, οι προσκεκλημένοι μοιράστηκαν και εντυπωσιάστηκαν από τις γεύσεις ενώ ενημερώθηκαν για την ιδέα και την υλοποίηση του νέου concept Greek Tapas by Elliniko, που ήδη κερδίζει τις εντυπώσεις στο γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας.

Το Ελληνικό συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με τη μοντέρνα κουζίνα, δημιουργώντας εκλεκτά πιάτα τα οποία εσωκλείουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα τοπικών προϊόντων, μαγειρεμένα πάντα με τη ζωντάνια παραδοσιακών συνταγών και ξεχωριστές μυρωδιές που παραπέμπουν σε σπιτικό φαγητό. Με τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που το χαρακτηρίζει καθώς και με συνεχείς προσθήκες στο μενού, το Ελληνικό καταφέρνει να αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό για τα πιο λαχταριστά γεύματα.

Μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας πιάτα και να ζήσετε την εμπειρία Greek Tapas by Elliniko στο εστιατόριο μας ή στο σπίτι σας, επιλέγοντας την κατ’ οίκον παράδοση.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο Ελληνικό, τηλ: 77778300 - Για online παραγγελίες toellinikocy.com