ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Πασχαλίτσα που ήθελε να πετάξει» για 3 παραστάσεις στο εντός των Τεχνών

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Η μικρή Πασχαλίτσα ονειρεύεται να έχει μεγάλα και όμορφα φτερά, ώστε να την πάνε ψηλά, πέρα από τα σύννεφα. Τα δικά της, μικρά και γεμάτα βούλες, πετάνε μόνο από το ένα λουλούδι στο άλλο. Έτσι αποφασίζει να αναζητήσει ένα άλλο ζευγάρι φτερά και ζητά από πουλιά και έντομα να της δανείσουν τα δικά τους φτερά για να μπορέσει να ταξιδέψει και εκείνη στον ουρανό.

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, η Πασχαλίτσα μαθαίνει πολλά πράγματα για τον εαυτό της και για τους άλλους. Μαθαίνει ότι είναι σημαντικό να αγαπάμε τον εαυτό μας, ακόμα κι αν θεωρούμε ότι έχουμε ατέλειες. Μαθαίνει επίσης ότι όλοι έχουμε τα δικά μας μοναδικά ταλέντα και ικανότητες και ότι δεν πρέπει να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους άλλους.

Τελικά, η Πασχαλίτσα βρίσκει την ευτυχία και την ικανοποίηση που αναζητούσε, όχι στα μεγάλα και φανταχτερά φτερά που ονειρευόταν, αλλά στα δικά της μικρά και γεμάτα βούλες φτερά. Μαθαίνει ότι είναι σημαντικό να εκτιμάμε τον εαυτό μας και τα εξαιρετικά χαρίσματα που διαθέτουμε, γιατί μόνο μ' αυτά μπορούμε να πετάξουμε ψηλά!

Το έργο “Η Πασχαλίτσα που ήθελε να πετάξει” είναι μια ενδιαφέρουσα και συγκινητική ιστορία για την αυτοαποδοχή, την αγάπη και την αυταξία. Αποτελεί μια ιστορία που θα ενθαρρύνει τα παιδιά και θα τα βοηθήσει να κατανοήσουν ότι είναι σημαντικοί και μοναδικοί, ακριβώς όπως είναι!

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά 2-8 χρονών.
Διάρκεια: 50’

Κείμενο, στίχοι: Ειρήνη Σαλάτα
Σκηνοθεσία: Θέμις Ππόλου
Μουσική: Στέλιος Γερασίμου
Παίζουν: Θέμις Ππόλου, Ειρήνη Σαλάτα

Info
Σάββατο 7- Kυριακή 8 Οκτωβρίου 2023
Εντός των Τεχνών, 17.00 (Κυρ. 11.00)

Kυριακή 15 Οκτωβρίου 2023
Εντός των Τεχνών, 11.00

Αισχύλου 29 Λευκωσία
Εισιτήρια €8
Προπώληση www.yasemincollective.com/tickets 
Πληροφορίες 99435403