ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πιο καλοκαιρινή Παράγκα της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου

WIZ TEAM

Σε μια από τις πιο ωραίες παραλίες στο Παραλίμνι, στην Αγία Τριάδα, εδώ και μερικά χρόνια μπορούμε να απολαύσουμε νόστιμο φαγητό και δροσερά ποτά σε ένα «beach front family restaurant and bar» όπως αυτοπροσδιορίζεται η Παράγκα.

Έχοντας απέναντί σου τη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία αμμώδη παραλία με τη ξανθή άμμο και δεξιά το εκκλησάκι αλλά και το μικρό λιμάνι, εδώ μπορείς να απολαύσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας νόστιμο φαγητό, με τις επιλογές να ποικίλουν ανάμεσα πιάτα θαλασσινών και κρεατικών, platters, μπριζόλες, burgers, wraps, σαλάτες, ενώ μέχρι και brunch προσφέρεται για τους λάτρεις του είδους. Best sellers είναι σίγουρα οι δύο πιατέλες, η Ποικιλία Κρεατικών στη Σχάρα και η Πιατέλα του Ψαρά.

Το μενού είναι χωρισμένο σε Μπιχλιμπίδια, Αλοιφές, Σαλάτες, Wraps & Burgers, Στην Πίτα, Κυρίως Πιάτα, Πίτσα, Για Χορτοφάγους, Πιατέλες για Δύο, Παιδική Γωνιά και Παραδοσιακά Γλυκά & Φρούτα

Εκτός από το φαγητό και τη θέα, απολαυστικός είναι και ο χώρος, μιας και το ντεκόρ δένει εξαιρετικά με τον περιβάλλοντα χώρο, αποπνέοντας μια χαλαρότητα που αρμόζει στην περίσταση! Μια Παράγκα λοιπόν που ξεκίνησε ως καραβάνι το 2017 και μετά την πανδημία έχει μετατραπεί σε έναν προορισμό για όλη την οικογένεια.

Info
Τηλ. 99637625
Αγίας Τριάδος, Παραλίμνι
Δ-Κ 8:00 - 2:00