ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πιο μυσταγωγική συναυλία του νησιού θα γίνει και φέτος

WIZ TEAM

Στο Φυντουκκοδάσος, στον Πολύστυπο, υπό το σεληνόφως.

Ο «Φυντουκοσέληνος 2023» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Αυγούστου, στις 20.30, στην Πλατεία Παρακανιά -Κλάδος ΧατζηΜατθαίου- στον Πολύστυπο.

«Ώρες νεκρές σαπίζουν μες σε σπίτια που μοιάζουνε με κελιά
και μαγικές εικόνες μας κλειδώσαν τη σκέψη και τη μιλιά
(Χαΐνηδες, Μακρύς Χειμώνας, 1997).

Δεν είναι πολλές οι φορές που μας δίνεται η ευκαιρία για να αποδράσουμε από τα καθημερινά «κελιά» μας, και να ξεκλειδώσουμε το μυαλό μας, που δυστυχώς βομβαρδίζεται καθημερινώς από χιλιάδες επιτηδευμένα-καταναλωτικά μηνύματα, χωρίς έλεος…

Οι ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΟΙ BAND Α.Ε (Αυξημένης Ευθύνης) σε συνεργασία με τους ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Πολυστύπου, παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Αποδράσεις στην Πράσινη Θάλασσα», μια πανδαισία ήχων, χρωμάτων, αρωμάτων και διέγερσης όλων των αισθήσεων -ακουστικών, οσφρητικών, οπτικών και απτικών, στο μοναδικό Φυντουκκοδάσος Πολυστύπου.

Μια παράσταση αφιερωμένη στους φίλους και αδελφούς μας που χάσαμε τόσο νωρίς, ενώ δεν έπρεπε, αλλά θα ζουν για πάντα στις καρδιές και στο μυαλό μας… Στους Κυριάκο Αργυρού, Δώρο και Ειρήνη Φτερούσιου, Χρήστο Σάββα, αλλά και σε όλους τους υπολοίπους που ίσως -ακουσίως- παραλείψαμε, αλλά πάντα θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας…».

Το γνωστό «The Φυντούκκιν Project», μια πρωτοβουλία του μουσικού σχήματος «Οι Ονειροδρόμοι», επανέρχεται και φέτος, για να μας χαρίσει κάτω από τη μαγεία του σεληνόφωτος και της μητέρας φύσης λησμονημένα και επίκαιρα άσματα από ανεπιτήδευτους μουσικούς και μη μουσικούς, που τα δίνουν όλα για χάρη της καλής παρέας!

Με ένα πλούσιο ρεπερτόριο που περιλαμβάνει ρεμπέτικο, λαϊκό του 60-70, Νέο Κύμα, μπουάτ, σύγχρονη ελληνική ακουστική σκηνή, ελληνικό ροκ, δημοτικοφανή και έθνικ.

Παίζουν ζωντανά και αφηλεκτρισμένα οι:
Φώτης Χατζηγεωργίου: Μπουζούκι, Διεύθυνση Ορχήστρας
Ανδρέας Νικοδήμου: Μπουζούκι
Μάριος Μαρδάς: Κιθάρα, Φωνή
Μιχάλης Τταπακκούδης: Φωνή
Ανδρέας Κυριακίδης: Φωνή
Κώστας Παναγιωτόπουλος: Ακορντεόν, Φυσαρμόνικα
Κων/νος Κων/νου: Μπουζούκι, Μπαγλαμάς

Για να καθίσετε φέρτε τα καθίσματά σας (κουβέρτες, κιλίμια, σκαμνάκια), για να δροσιστείτε φέρτε τις παγωνιέρες σας.

Info
Σάββατο 12 Αυγούστου 2023
Πλατεία Παρακανιά, Κλάδος ΧατζηΜατθαίου, 20.30
Πολύστυπος, επ. Λευκωσίας
Είσοδος ελεύθερη