ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πιο όμορφη πλατεία για φθινοπωρινή εξόρμηση

WIZ TEAM

Κατηφορίζοντας τα πλακόστρωτα δρομάκια, ξεπροβάλλουν δεξιά και αριστερά εντυπωσιακά, καλοδιατηρημένα, παλιά σπίτια, αλλά και η φθινοπωρινή πλατειούλα με διάφορες όμορφες γωνιές. Αυτά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό στο Παλαιχώρι.

Το δημοφιλές Παλαιχώρι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού η μοναδική γραφικότητά του το καθιστά ένα από τα γνωστότερα χωριά της Πιτσιλιάς για εξορμήσεις.

Μόλις φτάσετε εκεί, στα αριστερά της εισόδου του χωριού βρίσκεται το γήπεδο. Ανηφορίζοντας στα αριστερά, πάνω στον λόφο θα δείτε το Μνημείο της Μάνας και, αν προχωρήσετε ευθεία, θα βρείτε την πλατεία με τα καφενεία της να σφύζουν από κόσμο, ειδικά τα σαββατοκύριακα.

Σ’ αυτό το ωραίο σημείο που δίνει την αίσθηση της ανεμελιάς, θα απολαύσετε μοναδικές φθινοπωρινές στιγμές. Μπορείτε να καθίσετε σε ένα από τα δυο στέκια της πλατείας, το Φέουδο ή το καφενείο Πλατεία, όπου θα απολαύσετε τον καφέ σας, το γλυκό σας ή θα κάνετε στάση για φαγητό.

Για το τέλος σίγουρα μην προσπεράσετε τους υπέροχους λουκουμάδες που φτιάχνει μια γλυκύτατη κυρία δίπλα ακριβώς από την πλατεία.