ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Radina φτιάχνει τα πιο ευφάνταστα κεραστικά που έχεις δοκιμάσει

WIZ TEAM

Όταν οι φρέσκες βιολογικές φράουλες με επικάλυψη βελγικής σοκολάτας γίνονται το απόλυτο trend.

Η ιστορία του brand BonBerry ξεκινά μέσα στην περίοδο της πανδημίας, όπως και πολλά άλλα success stories των ημερών μας. Η Radina Kamenova, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, η οποία διαμένει στην Κύπρο την τελευταία δεκαετία, εν μέσω lockdown αποφάσισε να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια Τέχνης αλλά και σεμινάρια για τη Σοκολάτα, στη Γαλλία (Valhrona), τη Βιέννη και την Κύπρο.

Και κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα για τα λαχταριστά κομψοτεχνήματα που ονομάζονται BonBerry και τα οποία έχουν ως πρώτη ύλη τα φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα και τη βελγική σοκολάτα.

Πρώτα απ’ όλα δημιουργήθηκαν αυτά με τη φράουλα και τη σοκολάτα, μετά ήρθε η μπανάνα και το σύκο, των οποίων η επικάλυψη γίνεται με σοκολάτα γάλακτος, λευκή σοκολάτα ή μαύρη σοκολάτα, ενώ από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες αποτελούν σίγουρα τα Strawberry Towers, που φτιάχνονται από φρέσκες βιολογικές φράουλες και φρέσκα τριαντάφυλλα, σε διάφορους χρωματισμούς.

Στο thebonberry.com μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε όλη τη γκάμα προϊόντων, αλλά και να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας στο section με τις συχνές ερωτήσεις.

Όλη η γκάμα προϊόντων BonBerry προσφέρεται για special occasions όπως ονομαστικές γιορτές, γενέθλια, parties, baby showers, βαφτίσεις, εταιρικά events και όχι μόνο.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως οι δημιουργίες της Radina, μέσα στον πρώτο χρόνο ύπαρξης του BonBerry, έχουν γίνει ανάρπαστες και γνωστές ανά το παγκύπριο. Εμείς θα αντισταθούμε στο σλόγκαν «Your chocolate fantasy»;